Ahojte všetci, chcem si dať piercing do nosa a bola by som rada,ak by mi niekto seriózne poradil,či je lepšie si ho dať prestreliť alebo prepichnúť. Ja som síce za prepichnutie,ale radšej si nechám poradiť. A či to naozaj tak fest bolí ako som počula od známych...
Piercing v nose
Ahoj,ja som si dávala piercing nastrelovat a viac som sa predtým bála než to bolelo :) Ako píšu predo mnou naozaj to bola rýchlovka,nebolí to viac ako injekcia....Len čo je na tom zlé si pamatám že mi to dlho hnisalo,možno preto že som si to skoro a stále vyťahovala :)Hojilo sa mi to aj pol roka ale teraz uz v pohode :)
mne ho nastrelili a vôbec to nebolelo bola to rýchlovka takže ja som určite za nastrelenie iba to trošku štiplo inak nič viac len mi potom kus v ňom celý deň brnelo :D ani sa mi to nwzapálilo, zahojilo sa to behom týždňa a mám ho už 3 roky
Izabelka, mna to vobec nebolelo, mala som to v nose 5 rokov a nezostalo mi tam absolutne ABSOLUTNE NIC...
haha aké ste baby smiešne :) že to vraj nebolíí noo okej ako poviete .... Nos má hrubú kožu a bolí to ako sviňa!! Ja osobne ho nemám alebo som pri tom ked to robili 2 babám a aj si poplakali....Ked som si šla dať prepichnúť ucho tiež mi každý vravel že to vôbec nebolí.... a hovno... a ucho je ešte v pohode ale ten nos!! to si neviem predstaviť.. a spolužiačka to mala vkuse v nose asi 3 roky a teraz tam má miesto pirsingu hnusnú jazvu !
Elka694 ja mam piercing uz 7 rokov a uz mi ho pocas tych siedmych rokov davali 3x. A vzdy som si ho dala prestrelit. Je to podla mna rychle a skoro nebolestive. Je to taka rychlost ze to ani nezaregistrujes a ani to skoro nijak neboli. Takze ja som jednoznacne za prestrelenie. Ale tak kazdy ma iny nazor
ja uz ho ma 15 rokov a doteraz sa mi paci rovnako..jednoznacne prepichnut,zijem v taliansku a tu je zakazene nastrelovat.a mozem ti povedat vobec to neboli..
vobec to neboli...mne to prepichovali... ale uz by som si to nedavala, mam ho vonku...