Antikoncepcia - odkedy som chranena?

Adis

Zdravím užíva tu niekto Karhlu?? Chcem sa opýtať dostala som len tabletky ani letacik ani nic .. Preto sa chcem opýtať zaberá hned po prvej pilulke? Resp. V prv den menštruácie alebo az po niakej dobe ?
Dakujem

gimienkis

Ja túto antikoncepciu neberiem, ale pri mojej by som tiež mala byť chránená od prvého dňa.. No ale po prvých 9 dňoch si už na 100% chránená pokiaľ to užívaš správne

sim

nuz sice yadinu nepoznam ale napriklad pri qlaire je zena chranena od prveho dna, samozrejme treba zacat presne podla navodu, pocita sa to od prveho dna menstruacie myslim, uz si to presne nepametam, no lekar vam presne povie. ak povedala od prveho dna a ak ten den bol ten spravny, myslim podla navodu, malo by to byt asi ok.

kvietok

ja napr.beriem HAK, kde letak hovoril, ze do dvoch tyzdnov od prvej tabletky je este moznost otehotniet.ale u kazdej HAK je to inak.na letaku musi byt nieco napisane

lole

Ak zacnes brat antikoncepciu v prvy den menstruacie, tak funguje hned. Najlepsie je si pozorne precitat pribalovy letak. Sice je veeelmi dlhy, ale najdes tam odpoved na vsetky otazky.

hanae

hm dikes, a to je tak u vsetkych typov antikoncepcii alebo je to rozne?mam preto pochyby lebo som castokrat pocula niekoho sa bavit ze kolko musela baba cakat kym mohli ist naostro..