Syndrom polycistickych ovarii

RNG

Toto forum nedava moznost uvadzat zdroje, takze mozem hovorit len vseobecne, napr za silne enzymy povazujem ekvivalent 8 az 12 gramov pancreatinu, najlepsie entericky pokryteho, aby sa neznicil zaludocnymi kyselinami alebo spotreboval na jedla, ale absorboval v crevach do krvi a tam cistil.
Potravinove doplnky su schvalene na trh lekarskymi komisiami, a podmienka je absolutna neskodnost v odporucenych davkach.Tj odporucenych lekarmi-specialistami, co sa s tym zaoberaju.
Viac na enzymy a jod najdes cez Google.sk uvedenim RNG, enzymy alebo rng, jod.

odpovedam

RNG, takisto mam syndrom PCO. Ktore konkretne produkty (enzymy) na to treba, kde ich zozeniem a ake je presne davkovanie? Kolko krat denne po aku dobu? Neublizi to? Dakujem.

RNG

Rozne zamorenia v tele sa daju odburat silnymi enzymatickymi zmesami a doplnkom jodu, ktory sa podiela na vyrobe nasich vlastnych cistiacich a inych enzymoch.

betonarka

co konkretne by si chcela vediet, pretoze o pco je vela napisane na nete, staci pohladat, popripade ak chces diskusie zien, ktore ho maju chod radsej na stranku modrykonik.sk, tam sa docitas vela o tom ako zeny s nim bojuju

- mira

Proces vývoja tejto choroby je spojený s prebytkom bielkovín a tukov, hlavne živočíšnych. Súvisí so zhlukovaním bielkovín a zrážaním, tuhnutím lepkavých mastných kyselín, v kombinácii s toxickým odpadom, ktoré sa v chumáčoch nalepujú na steny dutých orgánov, na orgány samotné, a všade kam sa dostanú : vo svaloch, pod pokožkou a pod. V prípade, že sa nalepujú v oblastí vaječníkov, je prítomná i soľ, produkty pečenia a prekyselenie.