Lepšie žiadne alebo silikonové prsia?

Príspevok v téme: Lepšie žiadne alebo silikonové prsia?
zoe23

Zaujíma ma viac chlapský názor ale poteším sa každému :)
Mala som skôr na mysli, či by vám vadilo, ak by vaša priateľka nemala žiadne prsia. Bola by dobrá, milá, pekná,...rozumeli by ste si,..... A teraz si predstavte tú istú babu ale s pekne urobenými prsiami. Ktorú by ste brali? alebo by vám to bolo jedno, keď si rozumiete?
Pýtam sa, lebo skôr sú negatívne reakcie od chlapov na silikóny, aj keď ja mám taký pocit, že to preto, že si hneď predstavia nejakú pornoherečku s päťkami. Alebo také tvrdenia, že sú tvrdé jak kameň, čo neni pravda!

linda996

v zahranici to bolo beznejsie, moja sestra to mala pred par rokmi :) ale uz i ku nam sa to dostalo, posledne mesiace je toho viac a viac :)co je super

linda996

Vobec sa nemas coho bat- mam to nedavno za sebou ;) spytaj sa lekara na pumpicku xantis, je to proti bolesti a posobi to presne v mieste kde ma. :) za mna super, hned som bola s v pohode, mohla sa sama obliect a tak

iva-polak

ja si určite budem davať robit umelé prsia, po deťoch to už bohužial nie je ono. Ale čo sa najvaic bojím je ta bolesť, moc dobre to neznášam. aké ste s tým mali skúsenosti? hojenie?

Alicka1234

No neda mi nereaagovat. Budem mat 31 v lete. So svojim telom som spokojna, som plocha, mam takmer Acka prsia.Tiez som zastancom prirodzenosti, nemám rada umelé veci, ale už ma to štve. Žiadna podpsenka mi nie je dobrá, všetko mi odstáva, mám problém sa obliect. Robím servirku v zahraničí a raz ma obliekli do kroja, strašne to na mne vyselo, citila som sa strašne a keď som sa ohla hned mi bolo vidiet bradavky :-D. Proste ma to štve. Moje telo sa mi páci, ale aj vdaka asi skolioze ktoru mam mam jedno prso mensie ako druhe a dokonca aj nižšie položené. Neexistuju plavky, ktoré keď si oblečiem a plávam tak mi nezlezú alebo neukažu všetko. Do toho robim fitness, mam fakt peknu postavu, ale tie prsia mmi strasne chybaju a dovod? nemožem ako žena nosiť pekné veci, alebo aspon nebyt v nepokoji ked mi zase to jedno prso ktore je kus nakrivo a menšie nevylezie pretoze podprsenka to nezvlada. Strašne nechapem tie keci, že si to davaju ženy robit s mindrakami. Ok potom budme fer, odstavajuce uši, hrozny nos, mihalnice, plešatost zakrivana prehadzoovačkou, alebo aj také nevinne nosenie šiltovky, len aby to nebolo vidiet u mužov- aj to potom je komplex a este vacsi ked sa s nim nepopasuju. V mojich 31 rokoch som sa rozhodla ist do toho a aj idem, budem este vacia kocka a nebudeme si klamat budem mat aj pracovne vacsie uspechy. Slovaci maju komplex sami zo seba z toho, že sa staraju do druhych ludi. Js som za prirodzenost, ale hlavne ma zaujima aky clovek je vo vnutri a to ze ma plastiku tak co? Neni to take sexi ako bez uznavam, ale to mam cely zivot byt nervozna z mojich asyetrickych prs a nemoct sa obliect? Mam super zadok, postavu a tie prsia mi proste chybaju k symetrii mojej postave. Dakujem za vase prichadzajuce komenty. Alicka

zuzka382

strašenie??? ani nahodou, to je realita, žiadne bububu niečim imaginarnym. mňa zarazila najme drzost lekára že si to musela sama zaplatit aj tu opravu.
a kludne daj.

zuzka382

zoe - prajem ti uspech s rozhodnutim, len si dobre zvaz, ci to za to riziko stoji.

vas.cas.sk

aby ti nakoniec neostali oci pre plac, prazdna penazenka a este horsi stav, ako mas teraz.

zoe23

lucus
Jedine co ti viem povedat je, ze v teme Silikonove prsia si pamatam jak baby rozoberali, ze je rozdiel Šiška a Siska, obaja chirurgovia ale netusim ktory je kde :D Ak mas na mysli Šišku, precitaj si toto, ked robil este v BA v Mediuse ozene.zoznam.sk a ak myslis toho druheho, tak musis zalistovat v tej druhej teme, nieco by si mohla o nom snad najst :)