Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
a 200 eur dokopy alebo len vrchny(prip spodny)? stacil by mi vrchny....
Nie poistovna ti nic nepreplati aa taky zelezny strojcek stoji cca 200 aa biely 400
kolko stoji len horny fixny strojcek? nie sumu dokopy aj s kontrolami, ide mi hlavne o tu pociatocnu cenu ktoru zan zaplatim doktorovi ked mi ho da. mam uz 20 takze poistovna asi uz nic nepreplati..ci? dakujem :)
Caute,
ja som nosila tento zelezny strojcek (nocny mi vobec nepomohol) asi 3 roky a dost ma to vyslo ked pocitam aj vsetky kontroly ( asi aj cez 600 eur) atd..ale to som chodila k sukromnej, neviem ako je to u statnych zubarov. Musim povedat, ze mi pomohol aj ked mi vytrhli dva zuby lebo som mala malo miesta v puse, ale teraz mam pekne rovne zuby.Dost to boli, hlavne prvy tyzden som zila len na jogurtoch :D a ked zatiahne tie drotiky tak to tiez nie je prijemne ale stoji to zato! :)
Ahojte, ja som nosila prv nocny strojcek a potom fixny... a ak by som si mala vybrat tak urcite len nocny.. lebo fixny ma dost bolel.. niekedy sa mi otlacil na peru z vnutornej strany a bolelo to... nemozes jest jablka a tak.. a prd z toho.. aj tak sa mi skrivili zuby spet, nosila som ho uplne zbytocne vyse 2ch rokov :(
pozna niekto zubneho lekara, ktory robi strojceky v Trnavskom kraji?
ahojko !
ja by som si mala dat strojcek na zubky ale stale vaham a to by som chcela len nocni.mam trocha strach ci ma to nebude boliet lebo vraj pri fixnom si zuby zvyknú .ja neviem či si ho mám dať ,dolne zubky mi narastli pekne a horne nie až tak, mam medzi jednotkami (prednimi) medzierku a na dvojkach nemam medzeru ale su trosku nakrivo (nemam ich ani natlacene) nevizerám s nimi až tak strašne a mne sa to páči .inak mne sa to zdá dosť drahé ked strojcek stoji 400 eur a iba na predne zuby.
mam si ho dať alebo nie? mam 11 rokov.
Ahoj chcela by som sa spytat ci boli trhanie zubov lebo ked chcem mat rovne zuby a strojcej musia mi vytrhnut zub.dakujem
Mna tiez posiela zubarka na strojcek, ani nie tak z estetickeho hladiska, ale preto, ze mam paradentozu a prospeje mi, ked nebudem mat niektore zuby tak hrozne nalepene jeden na druhy, ze tam s problemami prepcham dentalnu nit a aj to mi potom krvaca dasno. Inde mam zas velke medzery. 380 je ok cena za strojcek, to do toho pojdem. A este ked nebude vidiet, tak to je uplne super :) Predsa len, uz mam 32 rokov a vysierat sa ako tinedzerka so strojcekom na zuby by sa mi nechcelo, hoci keby bol ten "neviditelny" nejak strasne predrazeny, zniesla by som aj to.