Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

smejo :)

Chcela by som sa spytat ze ci prve dni budem mat ten strojcek co je okolo celej hlavy..Alebo hned normalny zubny strojcek ? A kde sa oplati ist na zubny strojcek ? Do Sabinova alebo do Popradu ? A ak chem aj ine farby musim si kupit biely ? A aka cena ?

kika155

kolko stoji len horny fixny strojcek? nie sumu dokopy aj s kontrolami, ide mi hlavne o tu pociatocnu cenu ktoru zan zaplatim doktorovi ked mi ho da. mam uz 20 takze poistovna asi uz nic nepreplati..ci? dakujem :)

Leonka77

Caute,

ja som nosila tento zelezny strojcek (nocny mi vobec nepomohol) asi 3 roky a dost ma to vyslo ked pocitam aj vsetky kontroly ( asi aj cez 600 eur) atd..ale to som chodila k sukromnej, neviem ako je to u statnych zubarov. Musim povedat, ze mi pomohol aj ked mi vytrhli dva zuby lebo som mala malo miesta v puse, ale teraz mam pekne rovne zuby.Dost to boli, hlavne prvy tyzden som zila len na jogurtoch :D a ked zatiahne tie drotiky tak to tiez nie je prijemne ale stoji to zato! :)

jalajla

Ahojte, ja som nosila prv nocny strojcek a potom fixny... a ak by som si mala vybrat tak urcite len nocny.. lebo fixny ma dost bolel.. niekedy sa mi otlacil na peru z vnutornej strany a bolelo to... nemozes jest jablka a tak.. a prd z toho.. aj tak sa mi skrivili zuby spet, nosila som ho uplne zbytocne vyse 2ch rokov :(

domciqa

ahojko !
ja by som si mala dat strojcek na zubky ale stale vaham a to by som chcela len nocni.mam trocha strach ci ma to nebude boliet lebo vraj pri fixnom si zuby zvyknú .ja neviem či si ho mám dať ,dolne zubky mi narastli pekne a horne nie až tak, mam medzi jednotkami (prednimi) medzierku a na dvojkach nemam medzeru ale su trosku nakrivo (nemam ich ani natlacene) nevizerám s nimi až tak strašne a mne sa to páči .inak mne sa to zdá dosť drahé ked strojcek stoji 400 eur a iba na predne zuby.
mam si ho dať alebo nie? mam 11 rokov.

huncuttt123

Ahoj chcela by som sa spytat ci boli trhanie zubov lebo ked chcem mat rovne zuby a strojcej musia mi vytrhnut zub.dakujem

Katka87

Mna tiez posiela zubarka na strojcek, ani nie tak z estetickeho hladiska, ale preto, ze mam paradentozu a prospeje mi, ked nebudem mat niektore zuby tak hrozne nalepene jeden na druhy, ze tam s problemami prepcham dentalnu nit a aj to mi potom krvaca dasno. Inde mam zas velke medzery. 380 je ok cena za strojcek, to do toho pojdem. A este ked nebude vidiet, tak to je uplne super :) Predsa len, uz mam 32 rokov a vysierat sa ako tinedzerka so strojcekom na zuby by sa mi nechcelo, hoci keby bol ten "neviditelny" nejak strasne predrazeny, zniesla by som aj to.