viem ze je tu viacej takych tem, ale fakt to zacina byt nejak v mode, uz aj baby do ktorych by som to ozaj nepovedala stretavam s 30-40 a viac rocnymi chlapikmi, jeden manazer, druhy riaditel atd, a pritom nevravim ze musia byt na peniaze, moze ich skutocne pritahovat starsi pupkaty chlap svojimi skusenostami a charizmou ?
Starsi chlap, kazda by si tym mala prejst?
didaada a nepotrebujes sa iba ty citit strasne dospelo ?
a mimochodom vobec sa necudujem ze coraz viac zien alebo dievcat chodi so starsim muzom pretoze ked sa pozriete na dnesnych mladych "muzov" tak nevidite muza ale 15rocne nevyburene decko
a ako tu uz niekto nacrtol, ony vravia casto ze u nich najdu tu zrelost atd, ale je ozaj ten chlap taky zrely ked chce mat pri sebe babu co teraz zmaturovala napr. ?
ja ako chlap v tom vidim len peniaze a pohodlie to je tak 90 percent nejaky vztah s otcom ..no neviem... dnesne baby chcu mat vsetko hned, najma tie mestske .... maju 20 a uz cakaju vlastny byt, auto ... no nejake to materialno...no a u rovestnikov to najdu malokedy, tak sup za starsim ....
dadula ja som mala kompletnu rodinu otca aj matku a vztah s otcom som mala vzdy velmi dobry takze tie vase dohady su trochu zcestne a ako si sama povedala pre teba je to nevhodny partner, to neznamena ze pre inu zenu musi byt tiez nevhodny........a ku tym peniazom samozrejme ze sa najdu aj take ktore si najdu starsieho kvoli peniazom ale to neznamena ze vsetky su take iste
nie 30-40 rokov uz by bolo moc =) myslela som tak 20 rocna baba a 30tnik, alebo 25rocna a chlap po 40 tke, mne sa to vidi vela uz tych 10 rokov rozdiel, ale mozno som divna =)
mila didadaa- ja nevravím, že je to môj problém, viem že každý má svoj názor. Koľko ľudí, toľko názorov, zakladateľka sa pýtala na názor, tak som odpovedala :)
Podla mna je za tym chybajuci otec, pripadne zly vztah s otcom. Su pritahovane k skusenemu, starsiemu chlapovi, pretoze sa im toho nedostalo. Dalej su tu peniaze, do toho sa pustat nejdem.
Za mna osobne poviem iba tolko, ze mne sa zda nevhodny partner pre mna uz ked je o 5 rokov starsi. Vyhovuje mi rovnaka "zrelost"(alebo nezrelost? :)). A ak by vyvstal argument, ze predsa aj 40-nik moze byt na rovankej zrelostnej urovni ako ja, tak mi to skor pride smutne, aby muz v zrelom veku mal rovnake vnimanie sveta ako 24 rocna. Ten uz ma byt uplne inde.
Agnes999- počkaj, ona hovorí o 30-40ročných alebo o 30-40 rokov starších mužov?
Asi trochu zle napísaná téma, keď sme to inak pochopili. Ja som pochopila tak, že o toľko viac starší.
mila kasandra nemusi to byt ani kvoli peniazom ani kvoli otcovskej laske, to ze by si to ty nedokazala a ze sa ti to nepaci tak je to tvoj problem, nie vsetci maju taky vkus ako ty