Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starsi chlap, kazda by si tym mala prejst?

Príspevok v téme: Starsi chlap, kazda by si tym mala prejst?
slecnaA

viem ze je tu viacej takych tem, ale fakt to zacina byt nejak v mode, uz aj baby do ktorych by som to ozaj nepovedala stretavam s 30-40 a viac rocnymi chlapikmi, jeden manazer, druhy riaditel atd, a pritom nevravim ze musia byt na peniaze, moze ich skutocne pritahovat starsi pupkaty chlap svojimi skusenostami a charizmou ?

žrebec

sweater rozumny nazor..... je pochopitelne ze 25 rocny chalan ma ine priority ako 35 rocny, neviem nie som zena neviem ake pochody maju, ja by som dajme tomu o 10 rokov babu mat nemohol, a mimochodom, poznam aj dost bab, dnes uz zien co po case priznali ze so starsim chlapom prisli o mladost

diddoda

nikoho som tu nenazvala hlupim alebo podradnym to si napisala ty, chcela si vysvetlenie a dostala si ho, len sa mi nezda fer ked ma tu niekto presviedca o svojej pravde ked viem ze je to inak aspon v mojom pripade, kazdy je stastny s inym clovekom takze nechapem preco by som si mala vyberat niekoho podla toho aky ma na to nazor vacsina spolocnosti

sweater*

podla mna je to divne svojim sposobom. myslim si ze chalan ma byt o par rokov starsi, ale naozaj len par, vtedy sa predpoklada ze su na rovnakom mentalnom stupni (vseobecne zname ze chalani u trocha pozadu) ale to je tak vsetko, mat o 15 ci nebodaj 20 rokov starsieho partnera je fakt divne a nepochopitelne pre mna, sak to moze byt tvoj foter, urcite je tam citit aj ten generacny rozdiel, predsa uz len taky clovek ma ine zaluby, uz chce mat rodinu, a vsetko... sice generalizujem ale vinimiek bude velmi malo. a dievcence co sa tu obahajuju ze chalani su nevyspeli, chcel by som vas stretnut v realite a vidiet vas ako ste o desatrocia popredu psychicky...bullshit...

diddoda

slecna A ...asi tak ze nie kazda baba si najde starsieho pretoze ma peniaze co je na tom nepochopitelne, nedokazete pochopit ze sa mozu mat radi aj bez toho aby mal ten chlap na konte miliony? vam tento zaryty nazor zrejme nikto nevytlcie z hlavy takze pochybujem ze to niekedy pochopite

didaada

ja vam vase nazory neberiem ale su dost staromodne a trapne, pretoze pre vas sa mlada baba + starsi muz automaticky= zlatokopka popripade, zena ktora nemala dostatok otcovskej lasky, myslim ze mate cierno biely pohlad na svet a cierno biele vnimanie pravdy, pre mnohych je takyto pohlad lakavy lebo je jednoduchy, veci nazyvate bud bielymi alebo ciernymi, ale takyto ciernobiely pohlad na svet vysoku hodnotu nema, svet nieje ciernobiely ......marco ja sa tak nepotrebujem citit, ale pobavil si ma,

žrebec

didaada za to ze ta nechcu mladi zrebci a ostal ti len brontosaurus nemusis byt taka zatrpknuta a klamat samu seba

Dadula56

didaada, nemusis tu recenzovat nazory, ono je to moj nazor, ja ho nepublikujem ako univerzalnu pravdu, ale ako moj nazor na zaklade prezitych skusenosti a priameho pozorovania, cize nemas sa preco citit napadana. Ak si spokojna, tak bud spokojna, ja ti to v ziadnom pripade neberiem. Ono to potom totiz budi dojem, ze ty s tym mas sama problem, ak mas potrebu kazdeho presviedcat o svojej pravde.