Dobrý večer. Chcem sa spýtať báb, mávate pred menštruáciou nafúknuté, naliate, citlivé prsia? ak hej tak kolko pred jej príchodom? Ďakujem za odpovede :)
Nafúknuté prsia pred menštruáciou?
Mne sa prsia pred menzesom tiez doslova nafuknu a su velmi bolestive..je to neprijemne...
Minuly mesiac sma zacali boliet uz na 10 den po skonceni menzesu a boleli do zaciatku dalsej..s tym ze som dostala o tyzden skor..je to normalne ???
presne ako ja... je to katastrofa ako ma bolia pri menzese prsia... vzdy sa bojim ci nahodou nemam rakovinu az
Menštruaciu mam už 3 roky a vždy týžden pred tým ked som ich mala dostat som mala citlivé prsia ale teraz posledný krát to bolo niečo hrozné, strašne ma boleli a akoby boli väčšie a tažšie, je to normálne že som to mala prvý krat?? že doteraz nič take nebolo
Ahojte chcela som sa spýtať... mám 14 rokov a ešte stále som nemala menštruáci, venujem sa atletike už tretí rok môže to by aj kvôli tomu? že sa mi "zmenilo" telo...
Mňa našťastie brucho nebolieva.. ZATIAĽ :)
Héj je to strašné, mňa niekedy bolia už aj keď nadskočím :/
Ano mam totalne pocit akoby važili 100 kíl. Ale zase aspon viem že už pride...pocit je to však naozaj hrozny...