caute, robim vo vacsej firme, myslim ze sa pacim jednej babe z ineho oddelenia, ale viacmenej sa tam kazdy pozna, moc s nou nemam moznost byt, a zase v tomto som troska nieze hanbliby ale obozretny, predsalen co ak povie nie, ako na nu ?
Kolegyna
Vieš prečo? Si si odpovedal sám :) Je to tak nejak dané a vždy sa človek správa ináč v prítomnosti niekoho kto sa mu páči alebo do koho sa zaľúbil. A ty si zaľúbený.
ach jo, preco musim byt zabavny a v pohode iba pri zenach ktore nevidim ako potencionalne partnerky
môže - ale preveruj :)
asi blba otazka, ale ked mi zohnala nejake materialy do skoly, ktore som potreboval a pritom som to spominal iba jej kamaratke, moze to znamenat ze sa jej pacim, lebo parkrat som si uz nieco taketo zle vysvetlil
Hmmm... nakresli jej tam úsmev a daj jej to na miesto kde to určite nájde - a najlepšie by bolo aby si videl jej reakciu, Ak sa usmeje tak :)
rozmyslal som nad tym ale tak ozaj mi to pride pubertalne, predsalen je uz starsia, tak asi ocakava priamejsi postup ci ?
no a co sa stane ked povie nie? svet sa nezruti. proste to skus a priprav sa na hociaku odpoved. to je uplne normalna sucast zivota byt obcas aj odmietnuty. ale ked to neskusis, nikdy sa nedozvies ci by si mal sancu.
Skúš to ako puberťák cez lístoček :)
viem viem, ale tak uz to nevratim
to bola chyba!