Kamarati

Príspevok v téme: Kamarati
sommm

ahojte. Chcem vediet, ci sa stretavate s kamaratmi aj po tom, ako ste zacali s niekym chodit. Pytam sa najmä na muzov-kamaratov. Alebo ci ked niekde nejakeho spoznate. Napr. Zurka, oslava, ... Tak sa s nim potom aj dalej stretavate aby ste ho mohli lepsie spoznat(ak mate z toho pocit ze by ten clovek mohol byt novy dobry kamarat). Alebo ked ma clovek uz nejaky vztah(vaznejsi) ,tak sa to uz ,,nepatri,, .?.

sommm

a ked spoznas napr na zurke nejakeho chalana a dobre sa ti s nim keca, a chcela by si ho blizsie spoznat(lebo by mohol byt potencionalny kamarat) tak s nim pojdes sama von?(s tym, ze je vlastne cudzi) Bez inych kamaratov? Aby si zistila, ze ci ti naozaj sedi, a vytvori sa postupne kamaratstvo, alebo ostane v kolonke ,poznam z videnia/známy'??

Slecna A.

a este dodam...pokial viem, ze niekto po mne ide (lebo neverim, ze to ludia na druhom nevidia), a mam plnohodnotny vztah, nechodim s tym clovekom von. Je to zbytocne trapenie pre toho druheho, tak naco to robit? Priatel chcel ist pred nedavnom tiez von s jednou kamoskou. A ked sme sa o tom dlhsie rozpravali, priznal sa, ze ta holka v minulosti po nom isla. Rozhodol sa preto, ze s nou nikam nejde a ona mu skutocne po case napisala, ze jej to je luto, lebo ona ho miluje....Malo by taketo stretavanie zmysel? Nie :) Ale pokial maju obe strany jasno vo svojich citoch, je uplne v poriadku chodit spolu von. Najlepsie pre vztah je mat spolocnych priatelov, o je moja skusenost :)

Slecna A.

Ked mam vztah tak sa nepatri co? Spoznavat inych ludi a chodit s nimi von? Zabudni.... :) Vies co sa nepatri? Nemat v hlave jasno, nevediet co chces, lubit-nelubit, chodit von s inymi preto, aby si flirtovala a daval kazdemu najavo, ze si povolna a teda, ze ma nadej, ze "cosi" bude....Toto sa nepatri a nie chodit s kamaratmi von. Ak uz niekoho mas, neznamena to, ze sa teraz musite izolovat od ludi. Prave naopak, vytvarajte si spolocne priatelstva, ale aj priatelstva samostatne. A hlavne, maj jasno v tom, koho milujes, co chces a podobne. Potom nebude vadit ani tebe, ani tvojmu priatelovi, ze chodis s niekym inym von. Ked das doveru, dostane sa ti dovera....

sommm

Vaše názory su zaujimave a dakujem Vam za ne. Rada by som privitala aj ine. Mohli by ste sa teraz zamerat konkretne aj na to, ako odpovedala ,paganstor'- pretoze ma zaujima, ako to teda riesite v praxi, ked mate vztah. To stretavanie bab s chalanmi a naopak.

Mimulus

V prvom rade si zapamätaj, že je veľký rozdiel medzi kamarátom a skutočným priateľom.
Ja som strašne v priateľstvo veril ale ako iste vieš som chorý a všetci tí, ktorých som za priateľov považoval sa mi postupne otáčajú chrbtom.
Vždy som mal jedno také pravidlo a to, že so skutočného priateľstva môže vzniknúť láska ale nikdy sa to nestane naopak takže si to veľmi dobre rozmysli.
Zamilovaný človek robí veci, ktoré... Napíšem to ináč - skutočného priateľa/ku nemusí človek nájsť ani za celý život ale zamilovaný môže byť tisíc krát.
Na túto otázku si budeš musieť odpovedať sama - ak mu to povieš tak možno budete šťastní až do smrti alebo to celé skončí po pár mesiacoch, alebo sa zľakne a už nikdy... Alebo budeš mať najlepšieho priateľa? Je to len ne Tebe - ja by som to asi nikdy neurobil. Ale závisí to od človeka.

milli11

Okrem toho sa bojim, ze ak by som mu ja povedala, ze k nemu citim nieco viac, zlakol by sa a zacal by sa mi uplne vyhybat. Lebo aj takych som zazila.

milli11

Tu by som sa chcela opytat hlavne muzov, mimulus, anoso, pitny rezim, ale aj ostatni.

Mam niekolko kamratov muzov, ale nic medzi sebou neriesime. Casto si s nimi najdem viac tem na rozhovor ako so zenami.

Je tu vsak jeden kamarat, ktory sa mi aj paci.

Vieme sa porozpravat, zasmiat sa spolu, on mi hocikedy pomoze aj sam od seba, ked si s niecim neviem rady, aj ked ho o to poziadam. Rovnako ja mu hocikedy pomozem. Uz sa aj chcel kvoli mne pobit, ale bitka nakoniec nebola, druhy ucastnik odisiel. Usmieva sa na mna, niekedy na mna zmurkne, obcas ma slovne podpichne.

Este ma vsak nikam nepozval.

Tak neviem, ci ma berie iba ako kamaratku alebo by z toho mohlo byt nieco viac?

Ak by chcel byt so mnou nieco viac, ako sa mu da naznacit, spravanim, ze by som to chcela rovnako ako on? Okrem toho, ze by som mu to povedala. Viem, ze je to najrychlejsia cesta, ale myslim, ze to by nepomohlo. Teda to predpokladam podla istych veci, co sa stala, ze nemusi velmi akcne a iniciativne zeny.

Anoso

Budem hovorit narovinu, lebo vela zien ma v tom bordel.
Mam dlhorocnu partnerku a taktiez mam kamaratky. Zeny, ktore nikdy nebudem vnimat ako kamaratky, su tupe zenske s ktorymi si nemam co povedat a su dobre len na to aby som ich pretiahol. No potom su zeny, ktore nemaju v hlave nasrane, chemia medzi nami nie je, som rad v ich spolocnosti lebo maju v sebe realne ponimanie sveta, tak tam kamaratstvo funguje. Ale musim uznat ze moja najlepsia kamaratka je taky chlap v sukni. Atraktivna zena, ale ked sa s nou bavim, tak v nicom nezaostava za kamaratmi..co sa tyka vyjadrovania, vnimania, zaujmov. Mame si co ponuknut, ergo mozeme byt kamaratmi.
Cize, ak je zena blba, chlap sa moze hrat na akehokolvek kamarata, tam ide o sex...

Pitný režim

arriva: myslím si, že je možná existencia kamarátstva medzi mužom a ženou. Za základ tohto tvrdenia považujem seba.

arriva

System, a čo iné? Peniaze? Bože vy chlapi ste ale nasprostasti fakt. Tak vieš, čo si vyberies, to máš. Ak hladas ženu čo chce tvoje peniaze, tak takú aj dostaneš, a potom ju živ a sťažuj sa. Ja potrebujem len spriaznených dušu. Peňazí mam dosť.