Dobrý psycholog - terapeut v Nitre? Antidepresiva

Príspevok v téme: Dobrý psycholog - terapeut v Nitre? Antidepresiva
Saskia22

Ahojte máte s niekým skusenost??? Za akú dobu rozluskol váš problém?

Ja som bola už na 2ch sedeniach ale este na nic som neprisla .... momentálny moj stav je taky ze mám strach z niecoho co sama neviem presne zadefinovat následne na to ma pochytí uzkost a plačem ako zmyslov zbavená. Užívam Anxiolan a Magne B6.

Brali ste AD aké zabrali ???

Zlta kala

Dobrý deň chcem sa opýtať ja aj partner máme krízu vo vzťahu,a rada by som sa chcela opýtať či nepoznáte nejakého dobrého terapeuta?

kats

Velmi dobre skusenosti mam s Dr.Petrom Sabolom v NR.Je empaticky, ustretovy,vyzna sa vo svojej oblasti.Mne velmi pomohol a pomaha.

Jane_3sto18

Vlastne, ja mám dlhšie skúsenosti len s jedným psychiatrom, tak čo tu kecám... ale s tým sme si nesadli. No a u druhej som bola len na desaťminútový pokec, aby mi potom povedala, že ja potrebujem sexuologa-psychiatra.
Tak som išla naspať do práce.

Jane_3sto18

Ja som v Nitre zatiaľ nenarazila na dobrého psychiatra /psychologičku mám dobrú, ale psycholog je len na rozprávanie, ked chceš lieky, tak treba, aby ťa poslala - nemusí ťa poslať, môžeš sa objednať aj sama, ale je dobré mať nejaký ten psychologický posudok a napr. Rorschachov test a iné, aby ten psychiater niečo o tebe vedel a pod. - za dobrý psychiatrom/.
Komplikovaná veta.

Saskia22

Dakujem za názory ... pani terapeutka mi na prvom sedeni zdiagnostikovala obsencnu poruchu ... nakolko moj stav bol najskor o tom ze som mala myslienky ublizit iným i ked to bolo proti mojej vôly atd ..... potom to bolo celkom fajn a dnes mám taky stav ze sama nerozumiem :-( Máte niekto skusenost s tým psychologom a ako sa dlho u neho caka???

amanda23

pan D hovoris z vlastnej skusenosti? Potom suhlasim, lebo schizofreniu nejaky psycholog asi tazko vylieci, ale na uzkosti a stavy paniky pomoct moze, takze Saskia, urcite vyskusaj..

Najčítanejšie články