Ahojte všetci čo tiež chcete schudnúť bez cvičenia a hladovania :D našla som na internete vraj ZARUČENÉ chudnutie s prípravkom, ktorý sa volá NIDORA :) nemôžem však nikde nájsť nijaké fórum, kde by som sa dočítala či naozaj funguje :) máte s tým niekto skúsenosti? :)
Nidora
NIDORA figu borovú si schudla zo zelenej kávy, už teraz nie si LISAxxx , ktorá schudla tiež presne 11kg za mesiac z thermacuts?
Odrbávaš za prachy...
NIDORA figu borovú si schudla zo zelenej kávy, už teraz nie si LISAxxx , ktorá schudla tiež presne 11kg za mesiac z thermacuts?
Odrbávaš za prachy...
Predam neotvorenu Nidoru 35 euro
Ahoj, tak v prvom rade nikdy nič nie je zaručené a už vôbec nie s prípravkom nidora www.tabletky-na-chudnutie.sk .
Odporúčam ti prečítať si iný názor, sú aj oveľa lepšie riešenia ako schudnúť. Nanešťastie žiadne nie je úplne bez námahy.
no ja som si to tiez objednala a som prekvapena ze ziaden navod ani letak v slovenciene tak to skusim a ked to nebude ucinkovat budem to reklamovat sak zarucuju vratenie penazi, no som zvedava
Tak toto je naozaj neskutočná hlúposť a priznám sa aj ja som naletela. Ešte jedno balenie mám a kľudne ho hocikomu kto sa prihlási pošlem úplne zdarma 0905416396 Ja som konečne schudla ale nebolo to vdaka americkým super zázrakom ale poctivej slovenskej firme ,ktorá pracuje len z bylinkami a nie s chémiou,ktoá vám ničí zdravi!!!!!!
Ahojte. No ja to beriem uz 3 tyzdne a jem fakt hocico a nepribrala.som ani deko praveze som schudla.uz 10 kg. Tak pijem costu vodu nejem pecivo ale inak vsetko ...Nejem max pečivo. Takze tak
je to proste podvod ;) zaujimavosti.net
samozrejme ze je to somarina, tie komentare všetky si tam dohádzu sami nie je žiaden problem vytvoriť nick a napisať tam fake recenziu, že je to Bomba!!!...strašne bullshity, začat jest zeleninu, ovocie vybehnuť na kamzík a kilo je hned dole, ved je leto, tak makať a nie chemie :)