Návšteva gynekologa

Príspevok v téme: Návšteva gynekologa
cokoladka223

ahojte baby , chcem sa vás opýtať niečo ohľadne gynekoloóga.
Viem , že moja otázka bude asi trapná , ale nikde na fórach som odpoveď nenašla , asi som zle hľadala :D

Moja kožná ma poslala ku gynekologovi ( ešte som u neho nebola ) a ja neviem čo si obliecť . resp TV som videla , že ženy k nemu nosia sukne , ale v tejto zime mi príde blbé si dať letnú sukňu ( ine nemám ) ...

takže si mám dať rifle a u neho v ordinacii sa prezlečiem do sukne ? Alebo počas vyšetrenia na spodnej časti tela , žiadne oblečenie nemáte ?

Ak som dakoho pobavila , tak ok lebo aj ja sa na tom smejem.
Ale nechcem u neho vyzerať ako uplny debil :D

ďakujem :)

Dadula56

Kazdy slusny gynekolog ma kabinku, kde sa prezlecies. Ja to vobec neriesim, idem ako pride, vyzleciem sa od pol pasa, prebehne vysetrenie, v kabinke sa znova oblecies a ides na pokec, pre recept atd. podla toho, s cim si tam bola.
Ked mate gyndosov, kde je nutne sa vyzliect pomaly v cakarni, tak to asi riesit treba, ale ja by som to neriesila tym, ze budem nosit satnik so sebou, ale vymenou lekara. Je ich kopec, oni budu len radi, ked maju nove pacientky, lebo za ne dostavaju zaplatene.

Betonarka

Lebo nie vzdy sa prezliekas v ordinacii kde je len doktor. U mojho terajsieho sa prezliekas pri sestricke, ktora ma otvorene dvere do cakarne, cize ta mozu obdivovat ostatne pacientky. U tej sestricky je kabinka ale prechadzas potom cez sestricku k lekarovi. Takze by si mala zvolit jemnejsi ton pretoze otazka je namieste.

Agnes999

Toto fakt riesite taketo veci? Naco vam je sukna, ktora vam zakryje aranu ked ju potom aj tak v plnej krase ukazete doktorovi? A nikto iny v ordinacii nie je. Aspon u mojho doktora je to tak, ani sestra tam nie je, ta je v prednej miestosti a k doktorovi dojde len vtedy, ked mu musi s niecim pomoct, ale vacsinou si on poradi sam.

betonarka

vacsinou je kabinka v ktorej sa prezlecies,u niektoreho doktora maju plast, niekde suknu a niekde nic. Ja si obliekam k doktorovi dlhy top (tricko dlhe pod zadok)

megan005

ono to tak zvačša býva, môžeš sa prezliecť aj tam do sukne. Ja osobne nosím dlhší sveter, nemusím sa prezliekať a je to v pohode.

Nela41

Ahoj, hoď si sukňu do tašky a dnu uvidíš aké to má. Napríklad u mojej je to tak, že ideš dnu cez kabínku takže kým vôjdeš do ordinácie už sa máš pripraviť.. tam je sukňa na mieste. Ale ak to má tak, že najprv vôjdeš a potom sa len v kabínke vyzlečieš tak to prežiješ aj v nohavičkách a pred tým ako vyhupneš na kozu ich dáš dole. Uvidíš :)