Ahojte. S priatelom sa nam zacal rucat vztah, poslednu dobu sa casto hadame, hlavne kvoli financiam. Ja som par mesiacov bez prace, kvoli zdravotnym problemom, priatel pracuje v zahranici. Dovodom pre hadku su peniaze, ich neustaly nedostatok. Priatel vravi, ze mu ich sef nevyplaca, no pritom stale ostava v tej praci, aj ked ma ponuku inde. Viem o tom, ze obcas si ide "hodit" nejakych par eur, ale mam pocit, ze tam hadze aj vacsie ciastky a ze do herni chodi castejsie, ako som si myslela. Priatel ma sklony k zavislostiam, obavam sa ze prepadol gamblerstvu, kedze peniaze nikdy nema.... Chcela som si s nim zalozit rodinu, planovali sme svadbu, no teraz neviem, ako dalej, mam ho rada,a chcem mu pomoct.Ak mate nejake rady, skusenosti s liecenim, prosim piste. Piste nazory, co si o mojom priatelovi myslite, ci ide ozaj o nieco vazne, alebo sa zbytocne obavam... Dakujem za kazdy nazor.
Gambler?
Ahoj, môj priateľ nehrá tak často,aby som o nom povedala,že je gambler. Sem-tam fakt raz za 3mesiace šiel,ale aj to mi vadilo, pretože ak pôjde raz,2krát, pôjde potom stále... a kedže nechcem v budúcnosti žiť s gamblerom, tak som mu povedala,nech si vyberie medzi mnou a automatom, tak vybral si mna, a ak sa znovu vráti k tamtému, tak vie čo ho zato čaká, čiže, ak s ním plánuješ budúcnosť, tak nech s tým skončí a ak si nedá povedať, tak ho pošli na nejaké liečenie,alebo to skonč, lebo bude to horšie a horšie :) Veľa šťastia !
gamblerstvo a zavislosti (akekolvek) SU VZDY VAZNY PROBLEM.
budes musiet spravit frontalny utok na svojho draheho a viac-menej ho postavit zoci-voci faktu, ze toto akceptovat nemienis a uz vobec nie zakladat rodinu alebo pokracovat vo vztahu s takym clovekom.
on je od toho, aby ti dal zazemie, istotu (aj tu financnu).
ak toto nedokaze zabezpecit, tak je mi luto, nie je viac co riesit.