Som vylieceny alkoholik. Snazim sa,vzdy som sa snazil ovladnut tu chut ale posledne mesiace sa to stale vracia.
Co mam robit? Co naozaj pomaha?
Problemy s pitim
jumbák - ja vim, že nevyrieši. Však ja robím, čo ma baví, teda snažím sa, chodím s ľudmi von, ktorých mám rada /no, len háčik je v tom, že chľastáme/.
onn - tak to je dobre, že si sa z toho dostal. To tam radšej nikdy nechci padnúť, tak nepokúšaj šťastie...
arriva - aké kazenie života? Však skoro celý svet pije pri rôznych príležitostiach a nekazia si tým život. Je to koniec koncov najrozšírenejšia dostupná droga :-) však občas to nie je také hrozné. Ja si kazím život inakšie.
Čo na tom pití vidíš že si kvôli nemu chces pokaziť život ? Ak ti dáva niečo čo inde nevieš získať, chyba je v tebe, slabo hladas....alkohol je nanič.
Jane_3sto18- ja som bpl pernamentne v liehu 24 hodin denne 2 roky v kuse v srackach
Jane_3sto18: Potom ti prajem všetko dobré. A odporúčil by som ti ako ventiláciu zlých myšlienok byť s ľuďmi, ktorých máš rada, chodiť na miesta, kde ti je dobre a robiť to, čo ťa baví. Alkohol problémy nevyrieši, iba ich oddiali a potom môže byť ešte horšie. Viem, aké je byť na dne...
Mimulus - ja neviem prečo, ale proste mám depresiu a dám si za dva, tri poháriky a hned je mi ľahšie, ale určite nepijem vždy, ked mám depresiu, však to by som bola ožratá furt :-D Niekedy ani piť nechcem, radšej idem trucovať do kúta.
onn - merlin, pitie alkoholu neznamená byť ožratý na sr*čky 18 hodín denne a válať sa vo vlastných zvratkoch.
Ale je zas dobre, že to takto berieš. Aspoň nezačneš piť.
mne pomaha otazka
vyber si bud zivot , alebo smrt
nbu budem zit normalny slusny zivot a uzivat si , alebo budem chlastat nespat , bude mi zle a budem sa klepat a neprezijem to .
. takze ja som si vybral zivot
Jane_3sto18: Odpoveď na otázku si odo mňa dostala...
Jane_3sto18 - máš môj obdiv, ja som skúšal piť s nádejou, že mi to zaženie smútok ale nepodarilo sa. Asi na to nemám vlohy a to podotýkam som nepil sám :)