Patrím na psychiatriu

Príspevok v téme: Patrím na psychiatriu
lala_156

Mám 13 rokov a asi od deviatich trpím paranoidnými a schizofrénimi pocitmy. Snažím sa to dusiť v sebe ale niekedy je to už naozaj ťažké. Nevidím pred sebou žiadnu budúcnosť. V našom dome si pripadám ako cudzia, akoby som to nebola ja. Všetko mi to pokazilo. Mala som veľké plány do budúcna ale teraz je to nanič. Chcela som to povedať rodičom ale nedokážem to. Boli by sklamaní. Môj strýko má navyše tiež všelijaké choroby a myslím, že som ich zdedila po ňom. Teraz mám navyše depresiu kde nakoniec skončím. Ja rada chodím do školy ale teraz mám taký dojem že skončím na psychiatrí. Proste celý život sa mi zrútil. Čo mám robiť?

malaanka

lala 156
neodkladne to musíš riešiť.Najprv to musíš povedať rodičom.Povedz to mame alebo otcovi,podľa toho s kým máš dôvernejší vzťah.Nájdi si vhodnú chvíľu,keď budú v pohode a povedz im to tak ako si to napísala tu.A potom treba navštíviť psychológa a on rozhodne,či bude stačiť pohovor alebo aj lieky od psychiatra.
Tie ostatné príspevky,ktoré nie sú k veci, tie ani nerieš a nereaguj na ne.
Potrebuješ pomoc a už si urobila prvý krok a to,že cítiš ,že nie si v psychickej pohode.
Druhý je povedať to rodičom.

kasandra

Iba Katka- ja viem, aj ja som tu už varovala baby, pred takými, čo sa chceli zoznamovať a dávali tu maily. Neviem, prečo nejdu na ten pokec, necapnú tam svoju fotku a iné informácie, keď sa chcú zoznamovať, ale tu takto v anonymite. Tiež sa mi to nezdá. Tu na fóre by sa mali riešiť zdrav. a psych. problémy a nie hľadanie partnera.

kasandra

Iba Katka- najlepšie bude naňho vôbec nereagovať a ignorovať jeho založené témy. Každý nový nick, ktorý sa tu objaví je nejako podozrivý. Neviem aký problém má ten človek, ale mohol by ísť strašíť konečne na nejaké iné fórum, alebo nech si ide na ten pokec a tam otravuje ľudí.

Iba Katka

Kasandra - tak na azete má uvedených 30 rokov, ale nie je tam žiadna fotka, čiže môže to byť 13 ročný smrad ale aj 30 ročný smrad.

Iba Katka

Hej, preto máš na azete napísané, že máš 30 rokov, že? Takých ľudí, ako si ty by som vešala za gule do prievanu. Písať 13 ročným babám návrhy je v rozpore so zákonom a ty máš jedno šťastie, že nemám v rukách žiaden dôkaz, inak by si už mal také problémy, že by si každý večer reval do vankúša.

zerbino

Počuvaj Migel. Ty uchylaku pakuj sa z tadial!!! lala_156 preco to nemozes povedat rodicom? Ak ta maju radi pochopia ta a budu sa snazit ti pomoct. Snad ta maju radi? Hlavu hore.