kondom

Príspevok v téme: kondom
kelly

Mám takýto problém. Chceli sme si s priatelkou užit sex, ale nešiel mi nasadit kondom. Robili sme to podla návodu, ale asi som dole hrubý alebo čo? Po uspešnom navití som sa zase nevedel dostat do priatelky. Stále sa to zosúvalo. Poradte mi prosím, ako to mám urobit, aby sme si to užili a nie sa stresovali.

tina

Vobec nie je pravda, ze naplaste neskodia peceni... skodia uplne rovnako ako tabletky, jediny rodziel medzi nimi je, ze je to pohodlnejsie, nemusis rozmyslat, ci si si zabudla dať tabletku alebo nezabudla. A naplaste su drahsie. Tiez som si to tak myslela ako vy, ale moja lekarka ma vyviedla z omylu :-))

kelly

lole Dakujem pekne, skúsim priatelke vysvetlit, že náplaste sú v pohode a nemusí sa bát nežiadúcich účinkov a som rád, že si napísala. Už som si začínal namýšlat, že som sám s problémom s kondomom. Ešte raz dík. Všetko dobré Ti prajem.

lole

Mojmu priatelovi sa to tiez obcas stavalo. Myslim, ze to bolo vtedy, ked sme spolu dlhsi cas (viac ako tyzden) nespali. No a potom bol taky nadrzany, ze ho mal moc naliateho - hrubeho a kondom sa mu sam zvliekal dolu. Riesili sme to tak, ze som ho na chvilu nechala tak, aby sa trosicku ukludnil, ale vazne len chvilku a potom sa mu uz nezvliekal a sup hned do mna:-)
Tie antikoncepcne naplaste su lepsie ako tabletky, pretoze nezatazuju pecen.

123456

osobnu skusenost nemam... ale ako hovoris su to tiez hormony... sice asi je ix menej ako v tabletke... ale v tomto ti nefiem poradit...

kelly

Dakujem Vám za príspevky.123456-nemáš skúsenosti s náplastami, lebo priatelka odmieta tabletky, že vraj chemiu do seba dávat nebude. Akceptujem to, ale tie náplaste by hádam mohla, nie? Sú to síce hormony, no neviem.

123456

mno jasne hned pekne s xemiou zacinat... ja keby som bola vedela o horm. antike co viem teraz tak to nikdy do ust nevezmem. radsej kondom ci pharmatex. ale hak uz nie!!!
mozno si to nenasadzoval spravne. nefimmm mozno mas velke nadobicko... tak potom do sexshopu a tam mozno budu mat aj vacsie kondomy