Co s chlapom, ktory je malo iniciativny, pasivny, trochu hanblivy? Ako ho nakopnut a dat mu najavo, ze ak si chce priatelku udrzat, mal by davat tolko ako ona? Lebo ona ma pocit, ze on viac berie. Chcela by, aby jej castejsie dal najavo, ze chce s nou travit cas, davat jej aj komplimenty a nespoliehat sa na to, ze sa sama dovtipi. Ak sa mu ona neozve, on jej sice napise, no stretnutie iniciuje napokon ona. On vzdy suhlasi, vzdy je pocas stretnuti uzasny, pozorny, potom jej napise, ako prijemne sa citil. Ona vsak chce pocut, ze ju ma rad, ze sa tesi na dalsie stretko a caka, ze ho konkretne navrhne. Pritom on ma velmi dobre srdce, ma vela priatelov, je spolocensky, vtipny, pohodovy a ma vlastny rozum a nazor. Ako mu teda povedat, ze by mal byt k priatelke pozornejsi aj ked ona vie, ze on je skor pasivny? Da sa to vobec?
Co s muzskou pasivitou?
mesiac? A ty toto riešiš?
sme spolu mesiac, na lubenie je este casu :-)))
Ak sa aj dotkne - ak Ťa ľúbi tak mu to nebude vadiť :)
mimulus, ved v poho :-)
hadam sa ho to nedotkne...
Len ma to napadlo :)
Konfrontovat ho budem, je mi jasne, ze musi vediet, ze je problem. Sam sa nedovtipi. Neviem vsak ako zacat. Ja zvyknem byt dost neprijemna pri takychto rozhovoroch. Co sa vsak tyka byvalych vztahov, nikdy som sa na to svojich partnerov nepytala. Co je v minulosti, nech to tam ostane. Naozaj ma to nezaujima. Vzdy som si vsak vypocula, ak mi napr. ex rozpraval on niecom z byvalych vztahov, no sama som sa nepytala. Nepytam sa na veci, ktore nechcem vediet. Chcela som poznat vase nazory, dakujem za ne.
Opýtaj sa ho na to sklamanie alebo tie predošlé vzťahy. Môže to byť niečo psychické - nejaký blok. Ale za opýtanie nič nedáš - skús :)
podla toho co inner pise tak bud: on o nu nema az taky zaujem, alebo je ako slon v porcelane a nevie, co sa patri, cize ista zadubenost. preto navrhujem otvorenu komunikaciu, kde sa identifikuje a nasledne vyriesi inkriminovany problem.
To nase "davanie sa dokopy" slo pomaly, pomalym tempom. Aj mi davnejsie vravel, ze bol viac krat odmietany a boji sa prejavit. No to bolo mesiace dozadu. Sme spolu, myslim, ze to ho uz mohlo opadnut. Lebo sam musi vediet, ze ked chce s niekym byt, mal by mi davat najavo, ze ma ma rad.
Ja viem, ze ma ma rad. nie je ku mne hruby ani zly. Len mam pocit, ze ja som ta, co to taha "za dvoch". Jednoducho aj ja potrebujem pozornost. Jemu jej davam dostatok. Nuz, spytam sa ho na to a dam mu cas....
doubledog: stale nechapes. obaja by sa mali v niecom prisposobit. ona sa uz myslim prisposobila dost, teraz je na rade on.