Co s muzskou pasivitou?

Príspevok v téme: Co s muzskou pasivitou?
Inner

Co s chlapom, ktory je malo iniciativny, pasivny, trochu hanblivy? Ako ho nakopnut a dat mu najavo, ze ak si chce priatelku udrzat, mal by davat tolko ako ona? Lebo ona ma pocit, ze on viac berie. Chcela by, aby jej castejsie dal najavo, ze chce s nou travit cas, davat jej aj komplimenty a nespoliehat sa na to, ze sa sama dovtipi. Ak sa mu ona neozve, on jej sice napise, no stretnutie iniciuje napokon ona. On vzdy suhlasi, vzdy je pocas stretnuti uzasny, pozorny, potom jej napise, ako prijemne sa citil. Ona vsak chce pocut, ze ju ma rad, ze sa tesi na dalsie stretko a caka, ze ho konkretne navrhne. Pritom on ma velmi dobre srdce, ma vela priatelov, je spolocensky, vtipny, pohodovy a ma vlastny rozum a nazor. Ako mu teda povedat, ze by mal byt k priatelke pozornejsi aj ked ona vie, ze on je skor pasivny? Da sa to vobec?

Inner

doubledog - nikto ma nenuti, robim to dobrovolne. Chcem byt s nim, tak mu zavolam a dohodneme si stretko. Jedneho ex som prestala lubit a s druhym nam to krachlo kvoli vztahu na dialku. Ale nemyslim, ze je to podstatne. Ty nepozyvas svoje priatelky na rande? Pride ti to nenormalne? Lebo ja som za rovnocennost. Preco by sa mala snazit len jedna strana?

doubledog

inner
on ta nejak nuti to robit?
alebo to robis preto, ze to chces, ze chces byt s nim?

ked to nechces robit, nerob to.
a ak to robis aj napriek tomu, ze to robit nechces, neobvinuj z toho niekoho ineho.
nikto nie je zodpovedny za to, co robis ty a ako sa pritom citis.

a mimulus dal dobru poznamku:
ak to byvali robili lepsie, preco s nimi stale nie si?

Inner

mimulus, ja ho neodpisujem, kebyze chcem, hned sa s nim rozidem. Cely cas akceptujem jeho pomale tempo. Len neviem, ci to je preto, ze sa sklamal a je prehnane opatrny alebo jednoducho si ma lahko ziskal (kedze som bola iniciatovnejsia ja) a spolieha sa na to, ze ho mam rada a on uz nemusi urobit nic.

Inner

mimulus, ja ho neodpisujem, kebyze chcem, hned sa s nim rozidem. Cely cas akceptujem jeho pomale tempo. Len neviem, ci to je preto, ze sa sklamal a je prehnane opatrny alebo jednoducho si ma lahko ziskal (kedze som bola iniciatovnejsia ja) a spolieha sa na to, ze ho mam rada a on uz nemusi urobit nic.

Inner

doubledog, prisposobila som sa v tom, ze ho som to stale ja, co ho niekam pozyva, vola vonku. To si fakt myslis, ze to ma byt jednostranne? Ty ked mas/mal si priatelku, nevolal si ju na rande? Cakal si, ze sa ozve ona a ked sa neozvala, tak si cakal dalej?

Mimulus

Si si odpovedala ,,bývalí partneri,, Čo ak je toto Tvoj budúci manžel - správa sa ináč ako všetci tí, s ktorými už nie si :)

Inner

Stretavame sa polroka. V predoslych vztahoch ma partneri dobyjali, volali, smskovali, pozyvali vonku. A vzdy boli prave tie zaciatky najkrajsie, najintenzivnejsie. Cize ano, riesim to, lebo som sa s takou pasivitou este nestretla u ziadneho chlapa (tym nemyslim len byvalych priatelov).