Tak mala som problem so vzťahmi čo aj teraz mám a doteraz som sa nevedela spamätať z toľkých sklamaní a hlavne sklamaní toho muža s ktorým som chcela prežiť svoj život. Vždy som sa opierala o kamošku ktorá je tiež nezadaná, ale teraz si našla niekoho s ktorým vyzerá to na vážny vzťah a na mňa sa akosi vykašle v poslednom čase. Najhoršie je, že som aj z tohto deprimovaná lebo mám pocit že každý okolo mňa je šťastný len mňa obchádza to šťastie. Zostala som sama nezadaná a teraz už nebudem môcť ani chodiť von. Bojim sa že ak zostanem len doma tak sa zbláznim, lebo nedokázala som sa prekonať cez vzťahy s chlapmi a teraz ešte ma aj jediná kamoška opúšťa :(
Opustila ma aj posledná kamoška
Mas zly dohad, ja som silny intorvert. Kamosku ma dobru tiez len jednu, ale akosi mi neprekaza, ze sa venuje svojmu pritelovi ovela viac, pretoze to je prirodzene. Tiez neviem kde v nasich prispevkoch bolo, ze len ja a ja. V tom, ze sa mas postarat sama o seba?Lenze clovek sa ma v prvom rade postarat sam o seba. Potom moze budovat aj nieco ine, ked je so sebou zmiereny a nepotrebuje od inych. Ale zbytocne pisem, ty uz mas na to svoj nemenny nazor a vies si aj odvodnit, preco si v prave. A ked ma niekto iny tak robis odhady, aki su este aj ti ludia na internete zli, sebecki, neprajni atd.
rozpravac@gmail.com ale kľudne Ti napíšem aj sem len najskôr až v pondelok :) Pekne si to napísala ale poviem Ti len toľko, že ak cítiš, že na Teba nemá čas tak ju nemusíš hneď odsúdiť ale... Vieš skutočná priateľka by Ti toto nikdy nespravila - to je môj názor. Ja som takto prišiel už o veľa ,,priateľov,, ktorí akože nemali na mňa ani 5 minút :D Ale potom si to po roku jeden uvedomil a sme priateľmi stále takže je to v ľuďoch. A máš pravdu, nie sme všetci rovnakí a niekto si skutočných priateľov nenájde nikdy.
Mimulus
daj mi mail a ozvem sa ti
Onyx a Dadula56
tak ano vo vašich očiach som sebecká, lenže ja som mala krízu len vo vzťahoch a ona vo všetkom aj v práci aj všade, ja som ju vypočula dala som jej radu ale keď ja som mala problem vo vzťahu ju akoby ani nezaujimalo ale mne nevadilo že mi nedá radu ale mala som sa komu vyrozprávať..moje ostatné kamošky si našli chlapov a odvtedy sa ani neozvali lebo jednoducho su nimi "posadnuté" a proste sa na staré kamošky vysrali..žial asi vy neviete ake je to mať jednu kamošku s ktorou ste si prisahali že využijete svoju mladosť na zábavu a vlastne ak sa nemýlim čo určite, tak obaja patríte meddzi ludí "oblubencov" čo nemaju problem sa kamaratit a najsť si kamošov...ja žial taká nie som, mám problem nadväzovať kontakt a zato nemám vela priatelov...a nie som sebecká len ide o to, že mám strach že sa zase sklame a dopadne to rovnako ako predtým, sklamanim a depkou, ja jej chcem dobre ale ten chalan mi nepripadá že by bol s ňou na dlhý vzťah...no a samozrejme treba dodať aj to že priatelia su v živote velmi ale velmi dôležitý a toto je dôkazom toho že nie som sebecká, lebo keby som bola tak by som sa vyjadrovala ako vy dvaja, že len ja, len ja, len ja...ale v živote su aj iný ludia a ja ich mám málo okolo seba a o ňu nechcem prísť, kvôli nejakému dilinovi čo len trepe pekné reči a hrá sa na mača
Prepac, ale mam na to podobny nazor ako Onyx. Spravas sa uplne sebecky, kamaratka ma priatela, neprajes jej snad stastie?Na to, aby pocuvala stale tvoje trapenia ti bola dobra, ale ked mas ty mat pre nu pochopenie, ze sa bude venovat viac priatelovi, tak to uz je ona ta zla?Nemozes mat jednu kamaratku a cakat, ze ti bude k dispozicii na zavolanie. Mala si mat viacero kamaratov, mohla si ich striedat. Je uplne prirodzene, ze ma kamaratka vlastny zivot, casom bude mat rodinu, deti. Jednoducho to je zivot a jeho vyvoj, clovek nemoze cakat, ze vsetko zostane tak ako to bolo ked ste mali 18. Ved ty by si bola najradsej, keby je ten priatel nechal a mohli by ste sa spolu utapat v depresiach. Pozbieraj sa a buduj si zivot sama za seba. Nikto nie je povinny riesit tvoje trapenia, iba ty.
Píšeš, ako si deprimovaná, lebo na teba kamoška nemá čas. Všetci okolo teba sú štastný, akurát ty jediná chudinka si na tom najhoršie. Netešíš sa z kamarátkinho štastia. Naopak, dokonca ťa to štve.
Aký prístup potom čakáš od kamošky? Jasné, že je teraz z priateľom viac, ako s tebou. Nenárokuj si na ňu. Mne by sa tiež nechcelo stretávať z niekym, kto požaduje, aby som sa mu/jej venoval. O tom kamarátstvo nie je.
Zameraj sa viac na seba. Rob niečo sama, nájdi si druhú kamošku, chlapa, to je jedno.
Pozeráš na svet sebecky a takto sa ti to vracia. Nič iné nečakaj. Neukazuj na druhých, on toto a ona mi toto. To nikoho nezaujíma, rieš samu seba.
Príde mi to, akoby si mala štrnásť. No kedže píšeš, že si si plánovala budúcnosť z niekym, tak asi tak mladá nebudeš. Aspoň fyzicky..
Prežil som niečo podobné ak nie horšie. Ozvi sa