Opustila ma aj posledná kamoška

Príspevok v téme: Opustila ma aj posledná kamoška
smutnučkaaaa

Tak mala som problem so vzťahmi čo aj teraz mám a doteraz som sa nevedela spamätať z toľkých sklamaní a hlavne sklamaní toho muža s ktorým som chcela prežiť svoj život. Vždy som sa opierala o kamošku ktorá je tiež nezadaná, ale teraz si našla niekoho s ktorým vyzerá to na vážny vzťah a na mňa sa akosi vykašle v poslednom čase. Najhoršie je, že som aj z tohto deprimovaná lebo mám pocit že každý okolo mňa je šťastný len mňa obchádza to šťastie. Zostala som sama nezadaná a teraz už nebudem môcť ani chodiť von. Bojim sa že ak zostanem len doma tak sa zbláznim, lebo nedokázala som sa prekonať cez vzťahy s chlapmi a teraz ešte ma aj jediná kamoška opúšťa :(

samanthas

smutnučkaaaa
-ver že niesi sama, nebola to síce posledná kamarátka, vlastne to bolo priateľstvo, od leta už ma nepozná, pretože už má priateľa, už to sem píšem aj druhý raz tuším, ale je to taký príklad ako píše aj Box of cats - akoby skopírovala, to čo sa pritrafilo aj mňe. Nechcela som od nej žiadnu extra pozornosť, ani nič iné, iba snáď, že sa ozve...keď som sa snažila s ňou o stretnutie po 4 mesiacoch, dostala som odopveď typu, že nemá čas že brigáduje, a venuje sa priateľlovi, ja som sa veľmi potešila, že má konečne partnera, mne pritom vždy stačí, ked si zavoláme, pokecáme tak, alebo popíšeme na nete ked uz nemá čas, ale už nemala vôbec ani písať ani volať, takže to zhaslo ako plameň dohorenej sviečky. To je už dnes raz tak, ale mrzím to dosť.

Box of cats

Presne viem ako sa cítiš. Tieto pocity som mala aj ja, keď si moja jediná najlepšia kamarátka našla priateľa a musím ti povedať, že ak to nebola skutočná kamarátka, tak bohužiaľ sa na teba celkom vykašle ako na mňa. To, že je niekto introvert a vyhovuje mu, keď sa mu kamoška ozve raz za tri mesiace tak to je jeho vec, keď mu to tak vyhovuje, ale keď si niekto kamaráta skutočne vážil a trávil s ním kopec času (čo je tvoj a môj prípad) bude toto obdobie pre teba ťažké. Už tomu nezabrániš, radím ti, aby si si naozaj našla iných kamarátov, lebo ak sa budeš snažiť ako chceš ostať s ňou v kontaktu, už pre ňu nebudeš zaujímavá. Je to kruté ale tak to je. A nemyslím si, že si sobec, iba sa bojíš, že sa vaše vzťahy úplne pretrhajú, čo so sobectvom nemá nič spoločné (kto nezažil, nechápe). Teraz skutočne zistíš ako to medzi vami skutočne bolo. Buď si bola kamarátka alebo "iba niekto s kým trávila čas"

Dadula56

Mimulus, ved my ani nevieme, co to znamena, ze na nu kasle. Mozno s nou nejde uz von tak casto. A to je uplne normalne, pretoze partnersky vztah je priorita a deje sa to v kazdom priatelstve, ze ak si niekto zacne budovat vztah, uz sa nebude chodit po nociach zabavat, ani kazdy den behat vsemozne s kamaratmi. Ak to je tak, ze sa jej uz ani neozve, tak potom to ani kamaratka nebola, maximalne parazit, ktory si potreboval vyliat na niekom zlc.
Sebecky je ten ton, ktorym pise. Ona je teraz sama, opustena, lebo jej kamaratka ma priatela a ona nema s kym ist von. Riesenie?Ma sa s nim rozist?Kvoli nejakemu slubu, ze si budu mladost uzivat?Na mna sa tiez kopa ludi vykaslala, ktorych som v tom case pokladala ze jedineho kamarata, ale takto som to neprezivala. Jednoducho sa treba naucit, ze od ludi nemozno ziadat, aby mi nieco boli emocne dlzni. Introvert ma navyse vyhodu-riesi si problemy v sebe, nepotrebuje publikum. To je vyhoda, ktoru z toho treba nacerpat.

Mimulus

v dnešnom svete to už jednoducho tak chodí - ak sa človek nevie postarať sám o seba tak mu nikto nepomôže. V tomto súhlasím :)

Mimulus

Ak má človek jediného kamaráta - podotýkam kamaráta nie priateľa tak mu prakticky zo života odchádza jediná istota ktorú mal a ak naozaj dôveroval jedinému kamarátovi tak potom je to veľmi ťažké... Teraz má ísť akože za kým? Má zavolať na linku dôvery? Podľa mňa to so sebeckosťou nemá nič spoločné.
Mne napríklad jeden môj priateľ oznámil smskou že nemá na mňa mesiac ani 5 minút v telefóne a jednoducho už som toho človeka viac neriešil!