Komplexne vysetrenia pri akne

Príspevok v téme: Komplexne vysetrenia pri akne
zufalica

Dobry vecer,

Prosim vas na ake vysetrenie sa mam pytat od detskej lekarky pri liecbe akne?? Co to moze byt?? Mam uz 23 rokov a hbusne akne hlavne na pravom lici...prosim neradte mi ziadnu kozmetiku, za tu som uz vyhodila min 1000 eur a bez vysledku :(:( chcem riesit pricinu z vnutra nie byt otrokom kozmetiky...akne ma trapi uz 13 rokov a mam pocit, ze to je horsie a horsie...prosim poradte...som zufala, stale len placem kvoli tomu

zufaljaaa

Som uz zufala, s akne sa trapim skoro 10 rokov, aky kozmetiku som mala je zbytocne pisat...mala som kremy od koznej, ponahali,vtedy som s tym bola spokojna a myslela som, ze akne sa uplne vylieci..OMYL ..dnes som bola opat pri koznej po piatich rokoch, chcela som konecne zistit pricinu,aby mi vzala krv atd...lenze ona mi dala antibiotikum tablety a samozrejme skinoren atd..ked som sa jej pytala ci je podla nej vhodne ist aj na ine vysetrenie napr.stitna zlaza,tak ze zatial nie..ak nebude ucinkovat antibiotikum prichadza na rad krvny obraz a on mi potom odporuca Roac a antikon. lenze ja na take vysetrenie kaslem,ked sa nehlada pricina hned....a niekde je lebok ak iny clovek nepotrebuje skinoren tak asi preto ze nema taky problem ako ja......
Kde vsade mam ist na vysetrenie ?????Ake su vase skusenosti..
Vdaka a pekny den

aknelockaa

Kde vsade sa posiela krvny obraz, krory by mala robit kozna ak mam problemy s akne ??? A čo znamena ster z pleti..

Jofre

Kľudne môže ísť aj o zlý holiaci strojček. Ja používamt philips bg 2036/32, ktorý je vhodný keď sa ti tvorí akné po holení. Veď pozri recenziu: svetholenia.sk

crazy smile

Ja som mala akne od 12r najprv v norme sem tam zopar..po prvom porode v 20 sa mi zhorsila rapidne plet hlavne po transfuzke krvi.Neviem ci to bolo tym.Potom som o rok neskor dostala Crohnovu chorobu tenk.creva.Plet mi presla do najtazsieho cysty akne.Ostali mi jazvy.Nemohla som brat ziadne lieky kvoli crohnovej chorobe.Po 2 porode sa mi tvar vycistila iba jazvy som mala.Tie som si dala 4 krat zbrusit.Plet som mala vybornu po tolkych trapeniach som bola stastna sebavedoma konecne.Momentalne sa mi plet zas horsi.Je mastna a na pravom lici mam vreda ktory vyzera hrozne.Chodim s prelepenou lepkou.Boze kedy toto skonciii.Uzivala som zinok cecko b komplex acko...aloe vera chlorela..vzdy pomohli len docasne.Lekarka mi povedala ze to nie je tou chorobou to by potom musel mat kazdy clovek ktory je chory.Vraj to je hormonmy ktore sa neustale buria.

Akneeeeee

Mna akne nicilo cely zivot. Byskusala som snad vsetko na svete a nezmizlo mi. Preto pouzivam make up pre mna jedina najlepsia vec.

jogo78

Ahoj.Ked si precitas to co ti tu napisem,tak si o mne pomyslis ,ze som asi neni kompletny,ale u mna to zabralo.Tiez som mal akne,dokonca aj na chrbte.Tiez som bol zufali,uz som lezal aj na koznom,tam ma mucili vseliakymi mastami,ale nic nepomohlo.Zacalo mi to miznut,az vtedy,ked som mal prvy krat pohlavny styk.Ked som sa na to opytal doktora,povedal mi,ze v tom zahrala rolu chemia.Co tym myslel to netusim.Ale jedno viem isto,ze odvtedy co som mal prvy krat sex,my to zacalo myznut.Iba tolko tomu.Moja skusenost.Ale co pomohlo mne,nemusi pomoct tebe.Ahoj.

signorina

Chcem si day spravit vsetky mozne vysetrenia Aby som zistila pricinu. Ale chcem obehat Co najmenej lekarov. Staci zubarku krcnu a gastroenterolog? Na vsetko treba vymeny listok od obvodne ho? Treba aj krv ? :(