Neznasam slovensku sedlac

Príspevok v téme: Neznasam slovensku sedlac
soffa

potrebujem len dostat zo seba iste veci;-((nie ze by som bola z toho smutna,som len nastvana to je vsetko.v praci sme asi 70 ludi,3/4 zien,..a viete ako je to pracovat so zenami!!!robili sme skladacku pre sefku,nieco "mile " na ukoncenie roka.skladacka bola "dobrovolna,kazdy mohol prispiet kolko chcel,alebo nemusel.!proste dam,alebo nedam,to je kazdeho jeho vec,ale tie reci,ze tak vela???ALEBO kazdy ma sproste reci,atd ale kazdy prispeje.!!!nemohlo by to ist bez tych reci.naco sa niekto rozculuje ze neda,nakoniec da,aby nebol zly a este ohovara???preco to nepovie priamo!preco su ludia taky falosny,preco si nestoja za svojim nazorom!!!!!!!to nikto nevie povedat pravdu len ja!a potom som najhorsia,neznasam prevracacou KABATOU,neznasam tu slovensku sedlac,ktora si nevie stat za svojim...je to ubohost!!!!a este ma irituje ak niekto donasa,vlieza sefke do zadku,to kde sa v ludoch berie take svinstvo,taka falos,taky hnus????

pomaranc99

no pecka to neni uz ked som ho kupil to nebolo nic extra, ale rad by som ho este pouzival ked dakam cestujem a tak. myslis, ze by som to mohol opravit aj sam? ja sa do toho vobec nerozumiem. fungoval asi 2 roky a teraz je uz dlhsie nefunkcny kvoli monitoru.

lost

nielen snazit, ale aj byt..
ver mi, ludia to vycitia, ze si na urovni, a nie odrbavac..
a uplne sa zacnu inaak spravat..

system

soffa: prave preto si udrzuj odstup, nezdoveruj sa, neviaz sa na nikoho, neohovaraj a stoj si za svojim :) vecsina ludi bude s tebou suhlasit a pritom sa budu chovat tak ako popisujes :D par % ludi su seriozny no o to viac cenny, snazim sa byt tym cennym :) a ostatny by sa mali snazit tiez.

lost

zalezi od typu, ale asi cca 100eur..
ci sa oplati, to zalezi od toho aky je to ntb :) ci nejka pecka co ma este zostatkovu hodnotu, alebo sa tam nieco coskoro pokazi.. a za kolko by si kupil podobny dnes..

pomaranc99

Mimulus takze si to ty co chcel pisat tu knihu :D neni pre mna lahke si pamatat vsetko o com sa s ludmi rozpravam. no a kedy bude vydana?