potrebujem len dostat zo seba iste veci;-((nie ze by som bola z toho smutna,som len nastvana to je vsetko.v praci sme asi 70 ludi,3/4 zien,..a viete ako je to pracovat so zenami!!!robili sme skladacku pre sefku,nieco "mile " na ukoncenie roka.skladacka bola "dobrovolna,kazdy mohol prispiet kolko chcel,alebo nemusel.!proste dam,alebo nedam,to je kazdeho jeho vec,ale tie reci,ze tak vela???ALEBO kazdy ma sproste reci,atd ale kazdy prispeje.!!!nemohlo by to ist bez tych reci.naco sa niekto rozculuje ze neda,nakoniec da,aby nebol zly a este ohovara???preco to nepovie priamo!preco su ludia taky falosny,preco si nestoja za svojim nazorom!!!!!!!to nikto nevie povedat pravdu len ja!a potom som najhorsia,neznasam prevracacou KABATOU,neznasam tu slovensku sedlac,ktora si nevie stat za svojim...je to ubohost!!!!a este ma irituje ak niekto donasa,vlieza sefke do zadku,to kde sa v ludoch berie take svinstvo,taka falos,taky hnus????
Neznasam slovensku sedlac
Ide v podstate o to, že mám Svoje princípy a určite neuhádneš prečo som odišiel z práce v ktorej som zarábal 800 euro čistého?
tak ti prezradim, ze mame mikulasa, ze moj plat je 470eur, to nie je bohvie co, ale nestazujem si :) konieckoncov aj keby to bolo 4700, niekto by mohol byt nestastny, ze ked da 4700, da aj 7400 a podobne.. a jaj si mozem povedat ze ked mam na 470, mozno mam aj na 740, lenze ja mam 23 a nechcem v 32 chodit na rehabilitaciu chrbtice..
Jasne Ze Je Mi Fuk :d Test - Poslal Som 20 Dolarov Pre Ludi Co Boli A Stratili Nieco V Tom Hurikane Sandy, Co Bol Nedavno V New Yorku, Tak Co Na To Poviete? :D Dotohooo :D Ale To Sa Asi Nedozviem, Mozno Si Niekto Povie (Samozrejme Citatelia Ti Napr Ako Jej Kolegyne Atd) Ze Ved To Si Mi Radsej Mohol Dat Alebo Kupit Nejake Handry Alebo Pivo Alebo Alebo Alebo :D
mimulus, tymi peniazmi si to uplne vystihol
lost ak by som dokázal to čo ty tak teraz nie som nezamestnaný... :)
Ale Ja Nechapem O Co Ide Tym Ludom :) Akoze Ukradnu 50 Eur A Toto Ich Urobi Stastnymi? Alebo 5 Eur? 500 Eur? 10 Tisic? 100 Tisic? Dokedy ? :d I Ked Tie Posledne Dve Sumy, Tam Je To Pekne, Ale To Ze To Ukradnu Inemu, To Ich Uz Netrapi?
Fakt Nemam Tusenie, O Co Im Ide..
Napr Odrbem Kolegu O 2,50Eur Za Kavu A Doma Si Na Tom Potom V Noci Vytoto Nad Tymi Mincami?
Sialeni Ludia..
:D :D :D
Lost mozno si voci tomu imunny a je ti to fuk.