užívam ju už druhý týždeň, ak niekto užíval ako mu pomohla a na aké choroby?
Serapeptaza
Na ty sorry ale 37,2 nieje žiadna zvýšená TT ale normálna TT. Za zvýšenú TT sa považuje po prekročení 38'
Matej... :-) chápem ďakujem za vysvetlenie
RNG chcem sa ešte opýtať, dcéra máva teraz v poslednej dobe zvýšenú teplotu, tak cca 37,2-3. Je to normálny priebeh pri tejto liečbe? Ruky ju stále bolia v oblasti zápästia, ale kotníky aj kolená už nie. Ešte krk ju bolí, ale to len kým sa ráno rozhýbe, cez deň je to už lepśie... Ruky boli v jej prípade prvým príznakom, keď sme zistili že sa niečo deje. Asi preto že hrá(donedávna hrala) tenis a ruky( zápästia) mala najviac namáhané...aj pokial viem. Reuma napáda skôr prsty na rukách, je nezvyčajné že ju bolia zápästia. Aj pokial viem tak reumatické bolesti pretrvávajú na postihnutých miestach rovnako. Ale dcéru raz bolí jedna ruka raz druhá raz ju nebolí ani jedna potom obe naraz. Je to normálne?
Naty_1 ja som postrehol a zmazal zrejme skôr ako si to videla :). Chápem, že to je len obranná reakcia, ale aj tak to nie je vhodné. Takých komentárov sa treba vyvarovať.
Matej nechápem prečo platí upozornenie aj pre RNG. Veď on len zodpovedne odpovedá na otázky ľudí, ktorí stoja o jeho rady(pomoc). Z jeho strany som nepostrehla žiadne osočovanie ani urážky ako napr. Zo strany Lienocka33.
Mohol by som poprosiť, aby ste sa tu nehádali a neosočovali?
lienocka-33 upozorňoval som Vás a robím to posledný krát! Vyjadrite svoj názor, ale neútočte na iných užívateľov! RNG navyše svoje nicky nemení, tak prosím Vás prestaňte s týmito nezmyselnými útokmi!
Upozornenie platí aj pre RNG a Noelani!
Ďakujem
Nie jedenkrat sdom to tu uz uviedol, vyhladajte si to. Alebo sa pozrite cez Google.sk pod mojim nickom a slovom lekari.
V USA je zo 700 000 lekarov riadne vystudovanych oddelena skupina asi
15 000, co presli z liekov na liecenie doplnkami. Napt Health Svience Institute je az 64 000 lekarov z celeho sveta, co sa tam zdrzuju, informuju sa a prispievaju sdo tejto spolocnosti, hoci mnohi z nich sa neodvazia otvorene prehlasit za alternativnych. V skutku je ale vyse 90% US lekarov, co samo privatne berie doplnky na udrzbu zdravia a liecenie, aj ked ich nepredpisuju ani neodporucaju svojim pacientom.
Charakterizoval by som to starym porekadlom: " vodu kaze ale vino pije " co je samozrejme nie priam sluzba pacientom, vsakze.
Z akých lekárskych zdrojov?
Nuz ja tu nachylnost mam uz z detstva, ked som bol velmi casto chory s vysokymi horuckami a vekom sa mi to len zhorsovalo. A l4ekari mi len stale ptredpisovali antibiotika az som sa dostal do neunosneho stavu. Vtedy som zacal hladat pomoc sam, osobne a narazil som na alternativnu medicinu. Sice nakazy dostavam rovnako casto, snad o trochu menej v poslednom case, ale potlacim ich za par dni, bez lezania a horuciek.
Co by sa mi beznymi liekmi uz davno nedarilo, ked sa to nedalo ani v mojom detstve, ked som mal telo iste ovela lepsie pracujuce, ako na stare kolena.
Ale vy si mozete robit co len chcete, to je vase telo a vas vyber, ja sem len pisem rady od mojich lekarskych zdrojov, aby ste mali moznost vyberu a nie len diktat vaseho lekara.
Toto dajak nechápem VY beriete tie veci a ste napriek chorý alebo sa rýchlo nakazite alebo čo už a ja s HIV+ neberiem okrem ARV liekov nič a nenakazim sa ani chrípkou. Hä? Ako je to možné? Vysvetlite mi to nejako?