užívam ju už druhý týždeň, ak niekto užíval ako mu pomohla a na aké choroby?
Serapeptaza
Zdravím pán RNG. Moja dcéra má 14 rokov, pred 2- rokmi diagnostikovanú JIA. Od 5- rokov aktívne športuje táto choroba jej šport však už neumožňuje vykonávať na 100%. Pól roka brala prednison, rok aj niečo metotrexát, pri tejto liečbe športovala ako tak. Pred cca 3. Mesiacmi som jej vysadila metotrexát( bez súhlasu lekára) skúšali sme upraviť stravu +alternatívna liečba. Stav sa jej však zhoršuje. Dnes mi dorazila serrapetaza. Ako jej ju mam davkovať? Niekde píšu, že sa môže užívať až od 25 rokov. Neviem teda nasadiť dávkovanie. Mam 120 000 IU. Ďakujem za odpoved
Zdravim pan rng chcem sa opytat ohladom lysinu mozem dat tie 2g do vody s ceckom? Pit to po cely den dakujem
Nattokinaza dochadza v jednotkach FU, serrpapeptaza dochadza v jednotkach serrapeptazy.
Kolko z toho brwt je individulalne ale cim viac, tym sa ti skorej zrazenina rozpusti. Odporucam kratkodobo(niekolko dni) brat 4 x 8000 FU nattokinazy alebo 3 x 120 000 IU serrapeptazy.
Moze tak isto pomoct aj branie bromelainu, v davke 2000 GDU plus.
oprava 120kilovy chlapisko :-)
Dobry den RNG prosim o radu syn 20rocny spadol na nohu kde sa mi vytvorila najskor modrina a o par dni sa mal zacervenenu navretu zilu na stehne tej nohy..boli sme u cievneho na sono ...mal zraziny a nabeh emboliu...dostal injekcie na rozbitie tych trombov...ide na kontrolu..myslim ze to bude mat uz v poriadku..ale chcem mu nasadit serrapeptazu..aby sa to riadne doliecilo..v akych davkach byto mal brat je to velky chlap 196vysoky12kilovy...mam doma serrapeptazu 2000Fu...kolko denne z nich ma brat..??????????
Nuz nieco okolo toho mozes najst v ceskej verzii
cs.wikipedia.org
kde ale ako vo vsetkej medickej literature zdoraznuju ukladanie sa cholesterolov na cievnych stenach, zatial co typicke nanosy obsahuju 80% oxidovanych a polymerizovanych znicenych rastlinnych tukov, 15 % je oxidovany cholesterol a 5% su mineralove nanosy, zvane aj kalcifikaty, hoci nemusia obsahovat len kalcium.
Nuz tuky emulzifikuje lecitin, tiez rozpusta enzym lipaza, tukovobielkovinne latky=cholesterolu rozpusta lipaza a proteaza, a mineraly sa daju odstanit chelaciou alebo presumom, z makkycy tkaniv do kosti postupne branim vacsich davok vitaminu D-3 a K-2
Samotna modulacia/regulacia cinnosti pecene, aby produkovala menej VLDL a LDL cholesterolov a viac HDL moze po case postupne odburat cholesterolove nanosy na cievach. Modulacia cinnosti pecene na vyrobu menej triglyceridov a LDL a najme VLDL sa da prevadzat Policosanolom(40 mg denne) a Red Yeast Rice(2 z 1 gram)
cs.wikipedia.org
Serrapaptaza riedi krv a odstranuje fibrinove nanosy na stenach ciev a tromby v krvi.
Prosím vás, má niekto skúsenosť so Serapeptázou pri odsraňovaní aterosklerotických plátov v cievach vedúcich do hlavy, pri vysokom krvnom tlaku a migrénach?
Nanka, mikroby sa nedelia na detske a dospele, preto na ne treba pre dospelych tie iste prostriedky, ako pre deti. Neviem o zadnom poskodeni serrapeptazou a NAC, ktore treba brat pri infekciach takeho typu, co sa organizuju do vacsich skupin a spolocne brania, inac sa do nich nedostanu rozne antimikrobialne latky v dostatku.
Pod antimikrobialnymi myslim najma tie, co nam vytvaraju nase probiotika v crevach, ale aj tie co vytvara samotne telo, co si davame vo forme antimikrobialnych doplnkov alebo roznych predpisovych liekov.
RNG chcela som sa opytat na Vas nazor ohladne uzivania serrapeptazy u malych deti. Mame syna - 3,5 roka a dcerku 2- rocnu. Nevieme sa zbavit streptokoka pneumoniae. Citala som viacero vasich prispevkov, tak som vsetko naobjednavala.. :) len potom som sa docitala, ze sa neodporuca, aby deti do 14 rokov serrapeptazu uzivali..
Vopred dakujem za odpoved.
Glucosamin sulphate bol kedysi davno skusany na pacientoch v davkach 1500 mg a mal po 4 tyzdnoch ucinky lepsie, ako NSAID. Neskor merali aj narastanie hrubky okostice, co vyse 50% pacientov po dlhsom brani Glucosaminu malo. Glucosamine HCl je novsia, lepsie rozpustna a absorbovatelna forma