Ahoj tysha, ja som presne tyzden po zakroku, pred 4 rokmi som vyskusala tuk, len som natrafila na nie velmi sikovnu dr., nevedela mi ho odobrat, tak mi nemala ani co aplikovat. Pred rokom som vyskusala kys. hyaluronovu, bolo to super, tak na 3 mes. Tento rok som tiez nad niecim uvazovala, a tak som na nete natrafila na permalip. Som zastancom zdravej vyzivy a mat v sebe implantat mi bolo velmi vzdialene, este stale sa cudujem, ze som sa nato dala /asi to je vekom, mam 39 :-)a uz povolujem na svojich presvedceniach/. Oslovila som kliniku Esthemed, zatial su v Malackach, ale od jesene by mali byt v centre BA. Stalo ma to 1190 eur, obe pery. Dr. Ziak mal vynikajuci ludsky pristup, tak dufam, ze aj jeho vysledok bude stat zato. Zakrok sam o sebe je znesitelny, bola som cela napichana, takze som nic necitila. Prvy den je najhorsi, aj druhy, ale na treti opuch ustupuje a na 4. den som uz bola s detmi na ihrisku. Nez sa to cele zotavi, tak to este potrva, ale po tyzdni sa uz citim velmi dobre. Ak by si chcela nejake foto, posli mi mail, prajem vsetko dobre ...