Mám 16 rokov a začala som mávať depresie. Prvý krát bola moja depresia asi pred rokom.. a potom nič a v poslednej dobe asi 3 mesiace do zadu ju mávam každý týžden stále
ale nie som si istá či sa jedná o depresie..
Už od rána mám hroznú náladu, všetko ma naštve som naštvaná sama na seba, beriem na seba všetky chyby.. na nič iné nemyslím len an to že čo by sa stalo keby zomiem, ako zomriem.. aké by to bolo a že čo bdue po smrti :/
Je to úplné hrozné
S tatkom som dosť pohádaná aj ked neviem prečo a to je jeden z dovodov prečo nemožem večer spávať, proste si lahnem do postele a z ničoho nič plačem a mám úplne zatemnenu mysel výčitkami.
Mama s nami už ani nebýva možno raz za mesiac sa snou vidím a velmi mi chýba, nemám mi kto doma pomocť, podporiť ma..
Pre otca som jeho najvačšia chyba v živote a toto znášam niekolko rokov..
Doteraz som to viacmenej ignorovala ale nejak sa to všetko nahromadilo. Na nič iné nemyslím celý den len na to aká som hrozná, že všetko kazím, že so mnou nikto nie je spokojný..nevládzem, nechce s ami ani chodiť von, nebavia ma ani chalani nič.
Skúšala som cvičiť vo volnom čase aby som na to nemyslela ale dopadlo to hrozne.. keď cvičím tak jediné na čo myslím je že som tučná a že sa tatkovy nikdy nepáčila moja postava..a nemožem sa toho zbaviť
Otec ma prestal úplne počúvať a už pri písaní toho textu sa mi tlačia slzy do očí.. V mojom veku potrebujem silnú podporu do života kt. nemám.. Prosím čo mám robiť dalej