V skole sa mi nedari, rodicia ma nenavidia za to

Príspevok v téme: V skole sa mi nedari, rodicia ma nenavidia za to
erika567

Nie ze nenavidia ale kricia na mna vkuse koli zlym znamkam na gymnaziu. Pritom sa ucim a i tak mam hrozne znamky , mama mi povedala ze kes dostanem dalsiu 5ze sa ani domou nema, vraciat.. viem ze to nemyalela doalova ale ja necem uz prezivat dalsie stresy zo skoly ked viem ze na vysvedceni budem mat 3jky 4ky. Oni ocakavaju 1.... o zmene skoly nehcu ani pocut... neviem co mam robit ? Naozaj sa nemam vracat domou ? Lebo dalsi krik uz nezvladnem ... pritom som aj psychicky na dne kolirozchodu z priatelom?.nik ma nechape ... som 2. Na gyply

zewa

Chod za nejakym ucitelom (napr. triednou alebo vychovnou poradkynou) ak mas k nim doveru.
Reakciu tvojich rodicov z ich pohladu a chapem a z tvojho pohladu zas chapem, ze ta to stve. Si druhacka a este mas dva roky pred sebou.
No teraz je dolezite zistit, preco aj ked sa ucis mas zle znamky. Takze: z coho mas zle znamky? (predmety)
Akym stylom sa ucis? Ako dlho sa ucis? Ucis sa nahlas alebo potichu? Alebo ta ta skola nebavi? Pises zle pisomky, alebo mas zle znamky z odpovedi? Alebo aj aj? Mas problem sa sustredit? Alebo si to zapamatat? Mavas tremu, ci okno?
Skus odpisat na tieto otazky, nech sa vieme trocha posunut dalej. Uvidime, v com je problem a mozno ti budem vediet pomoct.

JessicaI

Dnes znamky neznamenaju to co v minulosti. To, ze budes mat same jednotky neznamena, ze sa zamestnas a budes mat dobry plat.
Moja dcera sa ucila na same jednotky a teraz ked zacala chodit na VS zistila,ze to co studuje vobec nechcela studovat, ze je to o niecom inom ako si myslela a chce ist pracovat. Jednotky su jej nanic ked sa na tej skole co ma nevie dostat dalej. Sme za to aby si nasla dobru pracu pretoze nikde nieje napisane, ze keby aj vystudovala pracu dostane.
Ja som vzdy dcere hovorila,ze na ynamkach nezalezi ale na tom co mas v hlave a ako sa spravas.