ahojky...prosim o pomoc a radu...cim vsetkym mozu byt sposobene bolesti v krizoch.a este ak mam vytoky??????? prosim piste ..dakujem
hladam pricinu
Hlavne treba mať kríže v teple, aj cez tieto teplá! Nezdá sa to, ale stačí, že sa trochu spotíš, fúkne vetrík a je to. Ja mám chronický zápal močového mechúra, mne stačí, že mi je trošku zima na nohy a už je zle. Uvidíš, ako ti dopadnú výsledky ale odporúčala by som navštíviť aj urológa.
môže to byť gynekologický problém- zápalové procesy, niečo spojené so sexuálnym životom-nevieme, či máš stáleho partnera, používate ochranu.... dnes nie je problém niečo chytiť, navštevuješ kúpaliská..., môže to byť urologický problém- močová infekcia, ľadviny,dnes dievčatá chodia v krátkych sukniach, tričká po pupok, čo bude mať veľký vplyv na ich zdravotný stav za pár rokov... Rovnako to môže byť chrbtica...
Gastro... Začni návštevou gynekologa,urobí ti USG,odbery, môže dať vyšeetriť moč a potom postupne vylučuj. pričina musí byť.Drž sa, príp.informuj, ako si dopadla!
aj ja trpim takymi bolestami. cim to moze byt sposobene?
stretol sa s tymto este niekto s tymi bolestami..ak ano co ste urobiil preto aby to nebolelo...
nie nespravil sa lebo to bolo len na chvilu..ale ja sa bojim...preto sa pytam ..dnes som bola u gyndy a robila mi vyter som zvedava na tie vysledky ...takze nemusim sa bat..
nati,ak sa nespravil,tak nie,ale skôr to bude ten zápal,choď na gyn nech spravia výter..
a moj chalan do mna vnikol ale nebol dlho iba chvilocku..nemala by som byt tehotna pravda ..
nati,myslím,že ide o gyn problém...dáky zápal..niekedy vystreluje aj do krížovej oblasti..