Som v 2 mesiaci. Este mozem ist na interupciu, priatel o tom nevie, keby vedel tak by mi to nedovolil, o dieta sa mam ako postarat. Ja osobne niesom na to vobec pripravená,ale zas nechcem urobiť chybu ktorú budem ľutovať celý život, môžem vaše názory ?
Je peklo mať dieťa v mladom veku?
ja neviem ja uz davno nemam 18st ale stale niekde cestujem , robim si co chcem, chodim si kam chcem staram sa a investujem len a len do seba .
a potom ked sa porovnam s kamoskami co maju deti, cucia na zadku doma, nadavaju na cely svet a cakaju na manzelov, chodia v teplakoch a s odrastenymi vlasmi.... no okey ved nie vsetky matky tak vyzeraju ale vacsina uplne zblbne a zacnu pouzivat tie sproste zdrobneninykupuju vsetko len pre decka, niektore sa obetuju a dojcia ich sto rokov....ja neviem to je jak diagnoza matka. uz sa s nimi ani neda potom o nicom rozpravat : /
no to teda nespravi ziadny cvik. ja som nespala kvoli praci dosla po nocnej dom a nespala ani kvoli decku lebo sa mi dobatolilo do postele a zaplo rozpravky resp niecim buchalo trieskalo.
ale o to nejde. tiez som krsna mama malych deticiek ono je to fajn na kratku chvilu ale dlhodobo na maslu. a ja to hovorim preto ze ma 18 rokov, ja uz som starsia a tieto moje decka ja ich mam strasne rada a umrela by som pre ne ale pravda pravduca ze nehorazne obmedzuju nic ine clovek uz potom nerobi len sa im prisposobuje .
Lost, musim s tebou suhlasit v tom, ze nespat kvoli praci je fakt otras.
Lost pekne si to napisal :-)
inac mam o 9r mladsieho brata, cize som zazil "dieta v domacnosti" ked som mal 9-10r, lenze vtedy som to tak nevnimal, nemal som ho na starosti :D
ale vyvadzal casto, ved deti no..
podla mojho skromneho nazoru, prave tieto najnarocnejsie a fyzopsycho najtazsie obdobie je u cloveka to najkrajsie, tj. mat deti, tak 0-3 alebo tak je to najkrajsie co moze byt..
AZ potom to zacne chytat pubertu :D
ver mi ze nespat kvoli dietatu je prijemnejsie ako nespat kvoli praci ;)
nemal som este deti (aspon neviem o tom zeby som mal mat)
ale ked som mal psa-stena, bolo mi totalne jedno, ci pojdem s nim v pocasi horsom nez je teraz (cize -15C) o 02-03 v noci , hoci aj 3x, lebo ma naznaky ze chce ist von.
kedykolvek som vstal rychlejsie nez ma cokolvek ine v zivote dostalo von z teplej postele, aj s usmevom na ksichte, a vonku ma krasne osviezilo :P
bola to radost..
nespat kvoli praci, ci budem mat co vybrat z chladnicky rano, to je ine kafe ;)
myslim ze vstat kvoli placu dietatu nemoze byt o tolko horsie, aby to niekoho polozilo.. chce to len cvik, viac davat, nez prijimat a natrcat ruky..
lenze je ine sa nevyspat kvoli praci a nevyspat sa kvoli ziapajucemu decku. proste je to na nervy dlhodobo. ale sak mne je to jedno, moja segra zaspala kde ju clovek polozil ale aj tak si myslim ze to bolo fest narocne A unavne obdobie . to nebola praca ktoru mozes zmenit, do ktorej nemusis ist ked sa ti nechce. nikdy viac proste ja som sampanske porad buchala ked oslavovala 6 r :D ze konecne je uz velka
a nechces si pozicat dake dieta najskor ??? ja mam takto pozicane dve lubim ich strasne sak su skoro moje :D ale som stastna ked ich vraciam spat :D
ja neviem proste na jednej strasne fajn , na druhej je to strasne obmedzujuce a ty si strasne este mlada. nevyspis sa x rokov : /
nezlyhas, zene ani mudre knizky netreba, vsetko robi sama od seba, tak to priroda zariadila, dieta potrebuje lásku a bezpecny domov, to je vsetko