Došasný problém s očami (záblesky, biele škvrny na 20 min)

Príspevok v téme: Došasný problém s očami (záblesky, biele škvrny na 20 min)
dano45

Dobrý deň,
som objednaný k očnej, ale až na január 2013.

Rád by som však dovtedy zistil, čo za problém môžem mať.

Problém:
Raz za mesiac, niekedy skôr niekedy neskôr, sa mi pred očami začne mlžiť. Skôr sú to také biele škvrny, záblesky, ktoré mi znemožnujú dobre vidieť. Trvá to asi 15-20 min. Nič na neboli ani žiadny iný problém s očami neevidujem. Väčšinou to začne pri pozeraní na monitor.

Situácia, okolie.:
Robím veľmi často na počítači niekedy aj 8 hod. denne. Pozerávam aj TV a k tomu dosť často na mobil. Inak som zdravý, športový typ, 36 rokov. Jem málo tmavého mäsa (hlavne jem kuracie) a asi málo ovocia. S očami iný problém nemám. Žiadne okuliare (aj ked rodičia a brat okuliare majú). Dedo mal cukrovku.

Skúšal som googliť, ale žiadny z problémov oči mi k tomu nesadol.

Máte prosím niekto tip, čo by to mohlo byť?
ďakujem

kv

jj si myslim ze to moze byt tym . ja to mam cely zivot tak mi to nepride divne :D akurat jeden cas som furt odpadavala tak to bol hnus . ja inak nemozem zjest ani cesnakove bake rollsy ma to uplne odrovna a nevladzem ani z postele potom vstat :D

Dadula56

Mavam nieco podobne a je to nizkym tlakom. Jednoducho sa mi akoby toci hlava aj posediacky. K ocnej chod, ale podla mna to nie je problem oci.

dano45

To ma nenapadlo.
Nemerievam si tlak, ale nedávno som mal obdobie, keď sa mi točievala hlava. to bolo ale asi 2 mesiace dozadu a stalo sa mi to asi 3-4x. Odvtedy nič. Inak v 18 som bol anemický - 3 týždne v nemocnici. Nezistili nič, iba myslím nejaú baktériu.
Ale dik moc za nápad. Takže by to mohlo byť z nízkeho tlaku áno?