Dobry deň. Rad by som Vás všetkých poprosil o radu pre svoju mamku. Od februara ju boli ľave koleno. Po vyšetreniach u ortopeda, jej povedali , že to bude vekom a jej pracou čo robila pred dôchodkom. Pri uživani analgetik sa bolesti trochu tratili, až pokiaľ nedošlo k opuchu kolena, ked vyšetrenim u cievneho lekara zistili zapal žil, čo sa podarilo po uživani liekov vyliečiť. No bolesti stale neustupovali, začala sa v kolene vytvarať voda, čo ortoped pri niekolych navštevach vodu z kolena vyťahal. Teraz mamka pociťuje palenie celeho kolena vyžarujuce až do sedacich svalov a do päty. Už ani lieky - analgetika nezaberaju. ďalšie vyšetrenie na cievnom dopadlo dobre, bez zapalov a inych zmien na žilach. Nasledne vyšetrenie u ortopeda s vysledkom od cievneho lekara dopadlo v poriadku, kontrolne RTG v poriadku. Recepty, ľudove recepty nič nezabera, PROSIM ak niekto ste niečo podobne zažili, čo nikomu neprajem, a vyliečili ste sa z toho, alebo viete ako by sa dalo pomôcť, alebo aspoň stlmiť ukrutne bolesti pomôžte PROSIM..... alebo poradte..... ĎAKUJEM....
Bolesti ľavého kolena
treba urobit MRI, dokial ho neurobia nebudu nikdy vediet co sa v kolene deje.Za bolesti moze poskodeny meniskus, rozpadavajuca sa chrupavka-potom sa nadrvi ako piesok a sposobuje strasne bolesti, opotrebovane vazy...v kolene je toho vela a je to citlivy klb. Bolesti poznam su strasne a nezabera nic,ani lieky ani masti,ja som brala aj tramal.Pomoze len MRI-co najskor a operacia. Aj ked urcite bolesti napr.zo zmeny pocasia a tak budu pretrvavat stale:(
a ake analgetika uziva?
okrem analgetik ktore berie peroralne nech si skusa dane miesta potierat aj mastickami s ucinnou latkou diklofenak ktora tiez posobi proti bolesti. jedna sa o masticky diclobene, flector, veral neo ci voltaren. moze skusit aj fastum ale ten je ina ucinna latka a oficialne na predpis.