Prosím vás viete mi poradiť ako schudnúť? Mám 15 rokov, 165 cm a 57 kg, možno si poviete čo to není tak veľa ale chcela by som schudnúť na takých 52 kg. Lenže problém je v tom že jem strašne veľa a nedokážem si povedať že už stačí :D odkedy som prestala tancovať, tak iba priberám. Neviete mi poradiť ako sa prekonať, povedať si už dosť? Bola by som vďačná za nejakú radu :)
Ako schudnúť?
cry
tak ako ja ked sa zatnem, dokážem chudnúť aj teraz, ale zase nemienim si kaziť vianoce, treba si dopriať a je to moje rozhodnutie kedy začnem, ty kludne začni aj teraz
cry
Tak ja začnem postupne, takže najskôr prestanem jesť sladkosti :)
... "od zajtra"... ale prečo nezačať už teraz? TERAZ hneď? ...
ovečkaBéé
ja sa tiež nechcem prejedať, ale treba uznať, že schudnúť s reznami a zemiakovým šalátom, a ani s koláčmi sa moc nedá... nevravím, že sa budem prejedať, ale tak dám si no :)
veta typu zacnem az od januara = nezacnem nikdy
lucka3333
Hej aj ja asi začnem až od januára ale zas si nemôžem povedať že sa môžem prejedat, že si to môžem dovoliť lebo budem do januára jak prasa :D veď ty máš ale dobrú váhu :)
ovečkaBéé - akonahle si vypustila zo svojho denneho programu aktivny pohyb (tanec), je logicke, ze ta energia, ktoru v strave prijimas, sa touto zmenou uz nema ako spalovat a teda sa niekam uklada.
pouvazuj, do akej miery je mozne obnovit fyz. aktivitu (a hladaj prosim sposoby ako sa to da, nie dovody a vyhovorky ako sa neda) a samozrejme obmedzit aj kaloricky prijem.
Caute,ja mam 170cm ,som vazila 54-55 a trz mi dajak strasne zachutilo tak mam 57 :D ... o tyzden uz chcem mat svoju vahu a mozno aj menej,tak si tu mozme pisat a podporovat sa :D
no ja mám ten istý problém...mám 169 cm a 57 kg, chcela by som mať tých 52/53 kg...
skús jesť menšie porcie, stačí za týždeň zmenšiť porcie o 500 kcal a máš pol kila dole, hlavne nechudni rýchlo, hned príde jojo-efekt, skús 3-krát za týždeň cvičiť nejaké kardio, ale radím ti, chudni až po vianociach, ja idem od januara začať, lebo cez vianoce proste nedokažem odolať :)... ak chceš, napíš mi na e-mail luc1nka3@azet.sk možme chudnuť spolu :)