Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť?

Príspevok v téme: Ako schudnúť?
ovečkaBéé

Prosím vás viete mi poradiť ako schudnúť? Mám 15 rokov, 165 cm a 57 kg, možno si poviete čo to není tak veľa ale chcela by som schudnúť na takých 52 kg. Lenže problém je v tom že jem strašne veľa a nedokážem si povedať že už stačí :D odkedy som prestala tancovať, tak iba priberám. Neviete mi poradiť ako sa prekonať, povedať si už dosť? Bola by som vďačná za nejakú radu :)

lucka3333

cry

tak ako ja ked sa zatnem, dokážem chudnúť aj teraz, ale zase nemienim si kaziť vianoce, treba si dopriať a je to moje rozhodnutie kedy začnem, ty kludne začni aj teraz

lucka3333

ovečkaBéé
ja sa tiež nechcem prejedať, ale treba uznať, že schudnúť s reznami a zemiakovým šalátom, a ani s koláčmi sa moc nedá... nevravím, že sa budem prejedať, ale tak dám si no :)

ovečkaBéé

lucka3333
Hej aj ja asi začnem až od januára ale zas si nemôžem povedať že sa môžem prejedat, že si to môžem dovoliť lebo budem do januára jak prasa :D veď ty máš ale dobrú váhu :)

Magy

ovečkaBéé - akonahle si vypustila zo svojho denneho programu aktivny pohyb (tanec), je logicke, ze ta energia, ktoru v strave prijimas, sa touto zmenou uz nema ako spalovat a teda sa niekam uklada.
pouvazuj, do akej miery je mozne obnovit fyz. aktivitu (a hladaj prosim sposoby ako sa to da, nie dovody a vyhovorky ako sa neda) a samozrejme obmedzit aj kaloricky prijem.

Katusik123

Caute,ja mam 170cm ,som vazila 54-55 a trz mi dajak strasne zachutilo tak mam 57 :D ... o tyzden uz chcem mat svoju vahu a mozno aj menej,tak si tu mozme pisat a podporovat sa :D

lucka3333

no ja mám ten istý problém...mám 169 cm a 57 kg, chcela by som mať tých 52/53 kg...
skús jesť menšie porcie, stačí za týždeň zmenšiť porcie o 500 kcal a máš pol kila dole, hlavne nechudni rýchlo, hned príde jojo-efekt, skús 3-krát za týždeň cvičiť nejaké kardio, ale radím ti, chudni až po vianociach, ja idem od januara začať, lebo cez vianoce proste nedokažem odolať :)... ak chceš, napíš mi na e-mail luc1nka3@azet.sk možme chudnuť spolu :)