Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zabudnúť?

Príspevok v téme: Ako zabudnúť?
2451barbora

neviem ako mam zabudnut na svojho byvaleho uz ma tri krat opustil ked sme sa dali dokopy ,nikdy som este nemala nikoho tak rada ako jeho :/ ....poradte mi ako mam nanho uplne zabudnut ...niekedy stale nadtym premyslam co som robila zle a uz ma z toho boli hlava pol roka som sa trapila kazdy den preplakala nemala som chuť žiť ....nedavno sme sa dali dokopy vydrzalo to dva tyzdne zas niesme spolu stale tvrdil ze ma ma rada ze mu chybam ale neverim tomu inak by ma nenechal neviem proste ako ho vyhodit navzdy z hlavy vsade som si ho vymazala aj vsetko co by mi ho pripominalo ani ho nevyhladavam :/

2451barbora

prvy krat povedal ze to nefunguje ...a potom aj ze mu nestaci ze ma ma rad ,ze mu chybam ze som mila zlata....a ked sme sa dali naposledy dokopy pytala som sa ho comu predtym vadilo co mam robit inak nepovedal nic ...neviem ci nevie co chce alebo co .....ale mala by som nanho uplne zabudnut aj tak sme sa naposledy pohadali uplne nebavime sa spolu a jeden je viac tvrdohlavy ako druhy ....uz mi raz povedal aj ze ma nechce nikdy videt a potom o mesiac ho to preslo akokeby sa nic nestalo...