Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zabudnúť?

Príspevok v téme: Ako zabudnúť?
2451barbora

neviem ako mam zabudnut na svojho byvaleho uz ma tri krat opustil ked sme sa dali dokopy ,nikdy som este nemala nikoho tak rada ako jeho :/ ....poradte mi ako mam nanho uplne zabudnut ...niekedy stale nadtym premyslam co som robila zle a uz ma z toho boli hlava pol roka som sa trapila kazdy den preplakala nemala som chuť žiť ....nedavno sme sa dali dokopy vydrzalo to dva tyzdne zas niesme spolu stale tvrdil ze ma ma rada ze mu chybam ale neverim tomu inak by ma nenechal neviem proste ako ho vyhodit navzdy z hlavy vsade som si ho vymazala aj vsetko co by mi ho pripominalo ani ho nevyhladavam :/

samanthas

skus ten strach prekonat, mas pred sebou cely zivot, nesmies sa nechat utopit v tom strachu. Aj ja som si myslela, ze nedokazem zabudnut, plač trapenie bol na dennom poriadku, a načo.Potrebuješ čas ten pomohol aj mne, vratane priateľov.

samanthas

nepotrebujes partiu, aby si ho vymmazala zo svojho zivota. Rob cokolvek, vypln cas, ked nieco robis, nebudes na to, a naneho mysliet, nie az tak intenzivne.

2451barbora

som si povedala ze uz nikdy by som sa k nemu nevrátila .....len ked ja nemám ani ziadnu poriadnu partiu :/ .....niekedy nieje ani ským ísť niekam von

Magy

dost by pomohlo nabalit na seba nejake aktivity, ktore by ta zamestnali a nedovolili, aby ti po rozume chodili hluposti ohladom cloveka, co s tebou zameta ako s handrou.
a tiez by ti dali chut do zivota, zmysel a nejaky smer, novych znamych, prezivat zaujimave chvile v nejakej partii...
poobzeraj sa v okoli, co existuje. od tanca, cez rozne kluby a spolky, pohybova aktivita, zumba, aerobic, alebo hoci aj klub aranzovania kvetov a ikebany ;)
kto hlada, najde. hlavne si vyplnit vsetok volny cas niecim zaujimavym a niekde urcite najdes toho pana "praveho", ktory ti pomoze vyhodit z hlavy tohoto vyuzivaca.