Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?

Príspevok v téme: Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?
Kajal

mam 27 rokov a uz som uspesne rozvedeny. od puberty beham po lekaroch a stale mi nieco je. dopadlo to tak, ze uz to prestalo bavit aj moju ex. ani sa jej necudujem, s takym kriplom by ani mne nebolo dvakrat dobre. ale rozvod bol dalsi klinec do mojej rakve. cital som o sile pevnej vole aj som sa pokusal to praktikovat ale zacinam si mysliet ze to dokazu len niektory ludia. a totiz ti co sa s tym uz narodia. neverim tomu ze sa da pevna vola nejako naucit, to proste musi mat clovek v sebe. a musi si aj verit nemoze o sebe stale pochybovat ako ja. vysku som skoro nedokoncil a v robote som teraz ako na strune aby ma nevyhodili lebo mi kazdu chvilu nieco je. za rok aj styri razy marodujem a to som tu taky jediny.
neviem sa z nicoho tesit lebo mam pernamentne nejake zdravotne problemy. chcel by som s tym nieco urobit ale uz fakt neviem ako mam postupovat. bol som par razy u psychologa ale nemalo to valny vyznam. firemny doktor uz na mna pozera ako na cvoka, lenze ja sa fakt stale citim slaby, mavam zvysenu teplotu, boli ma niekedy cele telo ze nevladzem vstat z postele. pritom mam krv v poriadku. depresiu nemam akurat tak z toho ako mi je na figu a ze sa nemozem vyliecit.
tu som objavil toto video, na chvilu ma to dostalo, ale zase som si len uvedomil, ze toto dokazu len taky co to maju vrodene. az poznate nejaky postup ako to mozem zmenit tak mi prosim dajte nejake konkretne rady lebo uz fakt neviem co zo sebou. ale nie len nejake tie slova ze vschop sa, lebo to u mna vobec neucinkuje. az existuje ucinny postup tak sem s nim. dik za vas cas.

www.youtube.com

inak ja ked si nieco taketo pozriem tak ma to najskor nabudi ale vydrzi to len chvilu. potom ma to zase zrazi k zemi lebo si uvedomim, ze ja na to nemam.

pomaranc99

hlbiny smutku a beznadeje a k tomu take skarede slovo zacinajuce na k? no teda anjelik...ale vsimol som si, ze si nejako ozelenela. to ta pohltila temnota? :)

Kajal

tym som chcel povedat, ze to takto naraz nejde, ked som to nikdy nerobil. to sa lahko povie ze zacni mysliet inaksie. ved tie myslienky same behaju v hlave, ja ich tam nedavam, aj ked ich chcem vyhodit, aj tak sa objavia.

anjelik*

Kajal, jedna vec je veci poznať a jedna vec mať silu ich aj zmeniť. :o) To, čo popisuješ, nie je práca a otázka rozhodnutia sa..chcem sa zmeniť,, tak sa mením. ;o) Ľudská myseľ je to najzložitejšie, čo si len vieš predstaviť a bohužiaľ aj to najzanedbávanejšie, čo tu na Zemi existuje. Tak sa nediv, že stále znovu a znovu zlyhávaš. :o)
Na to, aby si niečo zmenil, musíš nie chcieť, ale rozumieť. Prečo to máš urobiť. A potom musíš vedieť, čo máš zmeniť, aby sa ten výsledok aj dostavil. :o)
Predovšetkým mi povedzme dôveruj v jednej veci, že myseľ ovláda telo. A tak ako myslíš, to sa v tele prejaví. A v tvojom príspevku je viac ako len raz spomenuté, nemám na to. Nuž, tak sa potom zamysli..že a prečo očakávaš , že sa stane zázrak a zmení sa niečo? ;o))
Tak snáď začni tým, že *mám na to*. Pochybujem silne, že by si v genetike absolútne postrádal návod na liečenie..to má každý v DNA. Lenže, každý je aj schopný to svojim skvelým uvažovaním pozmeniť..viď vyššie napísané. Tak pre začiatok si nemusíš dokola opakovať, že máš na to, len to prijmi ako fakt a ďalej nerieš. Svoju pozornosť a tou si ty..a to mi skús zase veriť, obráť smerom k pozitívnejším veciam..od skvelej hudby cez filmy až po ľudí, ktorí sú optimistickejšie naladení. Knihy o živote, filozofii..je ich veľa..tak choď a nejakú si vypýtaj. Snaž sa nevracať k spomienkam...neuvažuj o sebe ako o troske..:o))))
A mysli hlavne na toto..optimisti sú preto optimisti, lebo tie kurvy si nič nepamätajú.. :o)) To samozrejme pravda nie je, veľmi dobre si pamätajú, ako treba myslieť ..Že treba myslieť zdravo a potom je aj telo zdravé..že sa netreba dokola ponárať do hlbín smútku a beznádeje, lebo potom ťa odtiaľ ťažko niekto vyloví. ;o))

Lulita

no ved meditacie su skor silou vole...kedze vacsinu zdravotnych problemov sposobuje stres, sa uvolnis pri tom a mozes a pouzit silu vizualizacie na dany zdravotny problem

Kajal

no neviem, na to moc nie som. skor by som privital nieco menej spiritualne. take normalnejsie. meditacie mi nic nehovoria.

Lulita

vraj pomaha meditacia, chystam sa ju zaradit do zivota, tiez mi stale nieco je, vzdy ked som sa niekde zamestnala do par dni som ochorela, asi uz v tom zohrava svoju ulohu aj strach