Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?

Príspevok v téme: Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?
Kajal

mam 27 rokov a uz som uspesne rozvedeny. od puberty beham po lekaroch a stale mi nieco je. dopadlo to tak, ze uz to prestalo bavit aj moju ex. ani sa jej necudujem, s takym kriplom by ani mne nebolo dvakrat dobre. ale rozvod bol dalsi klinec do mojej rakve. cital som o sile pevnej vole aj som sa pokusal to praktikovat ale zacinam si mysliet ze to dokazu len niektory ludia. a totiz ti co sa s tym uz narodia. neverim tomu ze sa da pevna vola nejako naucit, to proste musi mat clovek v sebe. a musi si aj verit nemoze o sebe stale pochybovat ako ja. vysku som skoro nedokoncil a v robote som teraz ako na strune aby ma nevyhodili lebo mi kazdu chvilu nieco je. za rok aj styri razy marodujem a to som tu taky jediny.
neviem sa z nicoho tesit lebo mam pernamentne nejake zdravotne problemy. chcel by som s tym nieco urobit ale uz fakt neviem ako mam postupovat. bol som par razy u psychologa ale nemalo to valny vyznam. firemny doktor uz na mna pozera ako na cvoka, lenze ja sa fakt stale citim slaby, mavam zvysenu teplotu, boli ma niekedy cele telo ze nevladzem vstat z postele. pritom mam krv v poriadku. depresiu nemam akurat tak z toho ako mi je na figu a ze sa nemozem vyliecit.
tu som objavil toto video, na chvilu ma to dostalo, ale zase som si len uvedomil, ze toto dokazu len taky co to maju vrodene. az poznate nejaky postup ako to mozem zmenit tak mi prosim dajte nejake konkretne rady lebo uz fakt neviem co zo sebou. ale nie len nejake tie slova ze vschop sa, lebo to u mna vobec neucinkuje. az existuje ucinny postup tak sem s nim. dik za vas cas.

www.youtube.com

inak ja ked si nieco taketo pozriem tak ma to najskor nabudi ale vydrzi to len chvilu. potom ma to zase zrazi k zemi lebo si uvedomim, ze ja na to nemam.

doubledog

anjelik
pevna vola je o prekonavani, nuteni sa do niecoho, co nie je cloveku prirodzene.
a to vyvolava v tele napatie a stres, pretoze to, co potlacas, nezmizne, len sa schova.

ak to mam vysvetlit na tomto konkretnom pripade:
on ma skoro urcite nejaky skutocny telesny problem, pevnou volou sa moze nutit k aktivite, moze sa presvedcit, ze to prekona,, aj mu to moze istu dobu fungovat.
ale to jeho chorobu len zhorsi.
ignorovat priznaky choroby znamena odsuvat ich do buducnosti.

samson

Pevna vola sa samozrejme da vypestovat tak ako tu uz niekto predo mnou napisal. Aj Albertova by ti v tom mohla napomoct. Aj ako vzor, ale aj ako psycholog, lebo aj ked mas s psychologmi zlu skusenost, nie kazdy kazdemu sadne. Ked to niekto berie len ako povolanie tak moc pomoci od neho nemozno ocakavat. Ja som mal stastie na psychologa pre ktoreho je jeho povolanie poslanim.

doubledog

pevna vola skor choroby vyvolava, ako lieci.

ty mas nejaky konkretny zdravotny problem, tak hladaj pricinu.

je viacero chorob, ktore ti bezny slovensky lekar vobec nenajde a posle ta domov s tym, ze ti vlastne nic nie je.

radsej presne popis svoje priznaky, kedy to zacalo, ake vysetrenia si absolvoval a pod.
aby sme vedeli poradit

kochlík

pevna vola sa da vypestovat, aj ked to mozno nejaky cas trva. albertova nemala na vyber, ju do toho donutila situacia. ked si si to video dokladne pozrel cele, tak ti to muselo byt jasne. takze sa nevyhovaraj na to ze niekto ano niekto nie. asi si este nebol v poriadnom pruseri z ktoreho sa nedalo vyhrabat len tak rozvodom.

parazitovec

podla mna mas parazity. nie si hypochonder, skutocne sa citis na chuja, ale krv je skvela, tam sa to zriedkakedy ukaze, moj pripad to bol tiez, pohladaj si o tom info, je toho vela a vydaj sa tym smerom. psychologia moc nepomoze, ked telo nie je fyzicky v poriadku

anjelik*

Kajal, mýliš sa. S tým sa človek nerodí, to sa buduje a rastie to spolu s vnútornou silou, tzv. duchovnou silou, ktorá jediná ti pomôže. A práve tá duchovná sila sa buduje postupným poznaním a pochopením a to práve nájdeš v tých knihách,o ktorých som ti písala ja a aj Lulita. Bez poznania a bez učenia to nejde. Ja ti viem iba poradiť, ale odmakať si to musíš sám. :o)
A tá dnes toľko spomínaná charizma. Tá rovnako vyžaruje zvnútra..proste máš rád samého seba a ako taký vieš mať rád aj druhých..lebo lásku v sebe máš. A vieš ju potom aj rozdávať. Žiaden zázrak. ;o))

Kajal

len su ludia, co maju taku charizmu a su taky, co ju skratka nemaju. to je urcite vrodene. mozem sa snazit, ale to v sebe nevydolujem.

Mimulus

Albertová to mala ťažké ale na druhej strane nikdy nemala depresiu ako takú :) Aj sama to povedala - som to pozeral takže neviem kde sú hranice pevnej vôle.