caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
zamyslam sa :D tma o 14, a to skoro polroka, to by ma asi dost nicilo
ja som tu
flegma je kde
no co vravim, zajtra dazd a vichrica, zasa pojdem v prsiplasti a gumakoch
kabel, to je super napad, budete mat od nej do Vianoc pokoj, ale potom budes musiet ty vypekat medovnicky a vianocne PECIVO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
alebo zaprahni do toho Xxy, ta to ma v malicku
maoam, svokruske sme vysvetlili jemne a citlivo, ze sa neda registrovat denne 20 blockov, ale ze ak po tom silou mocou tuzi, moze navstivit tipos a za 20 centov za kus jej ich zaregistruju aj tisic denne. No a ak by sa jej to nepacilo ako financne nevyhodne, mozeme jej nainstalovat stary pocitac, internet a moze registrovat sama.
flegma, no ja som trochen vyssie od vas, vo Finsku maju v zime tmu uz o 14h, okolo 10tej rana vidis bielu hmlu, co naznacuje, ze je den...ale tam sa zatial nechystam
:DDDD asi preto, ze pan RNG je vystudovany elektrotechnik a fyzik, co ma od mediciny dost daleko a druha ucastnicka ma ukoncenu ZS a moze akurat kopirovat medicinske studie alebo si otvorit vlastne okienko 'skusenosti pacienta na psychiatrii'
o 15 tej tma? to pred vianocami v zimny slnovrat mate tmu uz o 14 tej?
kabel, ak z tych 360 blockov ziadny nevyhra, tak to budes potom ty na vine, ze si jej kazdy blocek zakliala alebo rovno prekliala