caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
inak ona ma tusim iba 30 rokov, vyzera na 45
no, moc sa nelisi od slovenskych nestastnicok
to je krasavica
kabel, rozdala a osobam, ktore si to nezasluzili!!!!!!!! lebo tie nikdy nic take nedali! no a boli to take nadherne a chutne veci, slimaciky s cokoladou a dalsie veci, no ja som sa nadrela pri tom DNI!!!
no ale suc poucena do zivota, NIKDY VIAC
vynimka dobry chlap a spravne kamosky
kabel, na Aljaske mali zaujem VIACERI a kladli jej zakladne otazky, akurat v sviznejsej peknej anglictine (ako sa ti paci vylet?, ako sa mas, sadnes si? mas chut na drink? a ona nic :DDDDDDD iba tupo hladela), ale fesni boli podaktori, takze ked si nenajdete chlapa, chodte na Aljasku :D
oki, pohladam link, cakajte
toto bol jej TRETI aljassky napadnik a dosrala aj to tretie rande....
maoam, to naserie, ale aspon to rozdala a nevyhodila do kontajnera ako ista osoba, ktoru zas poznam ja
kabel, hadaj, co ma k tomu doviedlo, uprimne sa priznam, ze som roky ako debil piekla, RAZ ale som piekla VIAC s tym, ze je to pre istych ludi, asi 20 druhov!!!! / z lasky a s velkou pracnostou a vydrzou, hoci som bola chora/ a dodatocne som sa dozvedela, ze krabice toho boli tou zenou porozdavane
tak som sa nasrala, ale taaaaaaaak, ze dozivotne v zivote pre nikoho vypekat nebudem, vynimkou by bol kolac pre nejakeho spravneho dobreho chlapa - a pre vas, baby
Maoam - najdi a hod nam sem jej fotku, co to je za pripad
ved nemecko je take velkeee
nenajst si muza na aljaske je veru neuveritelne umenie
xxy, kde si? ze ty nepohrdnes mojim vytvorom?