caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
maoam, nepojde ho ta pani zlyncovat?
kabel, ty mas taku extra svokrusu, to uz len natocit a poslat do telky, fakt :D aj s jej zapichmi a vycinmi :DDD
'ci si hlupy alebo hluchy' :DDDDDDDDD
ty kks, no a flegma, to este nie je vsetko, vysliedil to aj druhy sused tej zamoznej pani na druhej strane ulice (bohata strana) a urobil to iste so susedovie kukanadobou na kompost :DDDDDDDDDDD, ale ten to urobil za BIELEHO DNA!!!
kabel - ale potom to prekvapenie :DD musela na rit padnut
vy dnes davate obe :DDD
sme to boli dohodnut s tetou na obecnom urade presne na hodinu a ta mrcha asi 5 minut meskala...
maoam, mali ste ju natocit na kameru :-D
baby, si predstavte tu situaciu, ze svokra o tom nevie, takze plysacik, ja a svokrusa na zahrade, vietor fukal, ale aby to pocula, musela byt vonku, tak sme ju tam zdrziavali, same debilne zamienky sme vymyslali, aby nesla dnu, frflala, nadavala, ze co furt mame, ze jej je zima..ja s hodinkami v ruke za rohom domu som mavala na plysacika, nech este chvilu zdrzuje...kks, plysacik v starych gatoch na zahradu nieco sa furt pytal, az sa ho opytala, ci je hlupy, alebo hluchy :-DDD
baby, ja vam poviem inu story, my tu delime prisne odpad v DE, ale na totalku, nedajboze, aby v kontajneri na plast skoncil kustik papiera! vsetko sa vysliedi a mate pokutu
no tak triedime aj kompost a kedze nasa kukanadoba na kompost je vecne len napoly plna, tak oproti nam byvajuca suseda (v DOME - minivilke, ak mam byt uprimna, 1 os. asi na 200 m2 a vkuse nanovo zariaduje a este ma obrovsky pozemok a vzadu este jednu obytnu budovu, ale to je teraz jedno), no tak ta ma teraz prilis vela listia na zahrade a pred domom a vysliedila poloplne kukanadoby na kompost v chudobnej casti ulice a V NOCI NA TAJNASA NAM NATLACILA SVOJE LISTIE DO NASEJ NADOBY :DDDDDDDDDDD a bola taka nenapadna, ze ju vsetci videli, mali ste to vidiet, hladela vpravo, vlavo ako posledny kriminalnik, dobreze sa neplizila s tym listim popri plotoch :DDDDDD
zaiste stoji za zaclonou s dalekohladom a sleduje susedov a mozno si robi aj poznamky, hoci pri jej pamäti ma vsetko zafixovane, co kedy kde kto s kym a ako
kabel: jasne, trikrat po sebe bezlepkovu, vsak inak by som nezisla zo zachoda :DD
kabel, ja uz nemozem, mne uz slzy tecu, ty a plysacik, to musi byt prca s vami doma, no vidis, svokre treba obcas zahrat v rozhlase, tak aby to cela dedina pocula, daku jej oblubenu a mas ju! :D