caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
to je taky typ, co zaiste miluje vsetky sviatky a symboly a ked je stredobodom pozornosti, ako ked napr. cela dedina cuje, ako JEJ HRAJUUUUUUUUUU :DDD
:DDDDD
kabel - esteze ma narodky v teplom obdobi :D
no a teta z obecneho rozhlasu vysielanie zaklincovala oznamom, ze "sukromny podnikatel z polska ponuka na namesti kuracie stehna, kuracie polky, bravcove creva, cervene jablka a zemiaky na zimne uskladnenie, zdrzi sa v nasej dedine do 16.00" a bolo po slave :-D
tak synacika iste nadovsetko miluje :D
kabel, dajte jej obcas zahrat :DD, bude cela dojata :D, ale ako ju opisujes, je to specificky pripad :DDDDDDDD
flegmus, flase su väcsinou vratne - tie putuju v obchode do automatu
tie nevratne - nie, etikety sa neodlepuju, lebo to beztak zosrotuju tusim
kabel - to je pecka, to je jak vo filme, si to zivo predstavujem 'vsak to tebe hrajuuuuuuuuuuuu' :DDD
svokruska jak decko pri vianocnom stromceku bola rozziarena, hladela na plysacika jak na svaty obrazok (nevesta nepodstatna v takej chvili :-)))
ja teda nikdy nerozumiem, co hlasia, lebo to ma strasny zvuk, ale vsetky hluche tetky rozumeju, co hlasia, co neviem pochopit :-D
no a zacali teda sloveske mamicky svokruske venovane a hned suseda z druhej strany, co tiez nacuvala vonku, co idu hlasit, zakricala na svokru-"vsak to tebe hraju!!!"
no a ked konecne zacal chrchlat dedinsky rozhlas, tak uz ostala vonku, lebo dedinske oznamy z obecneho uradu tam pocuvaju jak farara v kostole, najprv hrali dajakej tetke z dolneho konca k 80ke, no a potom prisla na rad svokrusa...
Maoam - inac to ked tak prisne triedite, to napr aj z PET flase musis najprv odlepit tu etiketu az tak hodit do nadoby?