Maoam - adventne okienko

Maoam

no tak ked to zhrnieme, flegmuska, tak on chce krasnu pipku v stekloch a s vytasenymi kozami, mladu, jednoduchu a taku, co mu bude vyprazat rezne a robit mastny zemiakovy salat :DDDDDDDDDDD a hlavne - nebude ho podvadzat

ale ma divi, ze taku zatial nenasiel, vyzera dobre, na jeho hlas skace polka zenskej casti obyvatelstva, najdu sa aj zeny, ktore nechlascu a nekurvia sa, hmmmmmmmmmmmmm

zeby zamlcal niektore svoje blbe vlastnosti?

Maoam

a ak to myslel v zmysle NEKOMPLIKOVANA (povahou - cize ziadna baba, ktora robi sceny, hysaky, reve kvoli kazdej malickosti, je labilna, nevie riesit ani male problemy), tak mal povedat nekomplikovana, alebo rozhodna a pod.

'do koca aj do voza'

'schopna' a pod.

Maoam

no to ma na nom iritovalo asi najviac, to opakovanie dokola (slaba slovna zasoba) + nespravne pomenovania vlastnosti

'jednoducha' - v jeho ponimani, priama, priamociara, co na srdci - to na jazyku, nie poza chrbat, nie lstiva ako had, ale hold rovno do oci, taka, ktora sa nepretvaruje

ale mne to nejde dokopy s 'jednoduchostou', skor s priamociarostou a pevnym charakterom a istou silou osobnosti a autentickostou

'jednoducha' pre mna znamena oznacenie pre babu, ktora toho v hlave vela nema a je proste 'jednoduchsia', samozrejme ze aj pre take je dost muzov, aj take mozu byt celkom fajn, ak su napr. dobre domace gazdinky, mnohi muzi hladaju prave taketo, pre mna je to proste opak intelektualnejsie zalozenej zeny

flegma

no inac to bola ina skupinka kandidatok :D
hlavne ze chcel uprimnu a jednoduchu, to zopakoval snad 100 krat :D
baby, co je to byt jednoducha???

Maoam

Kabel - napis mi prosim do e-mailu, co si myslis o kys. boritej ohladne toho patogenu, ci by to malo vyznam (vramci lokalnej terapie), dakujem

Maoam

flegma - tak tie ucinkujuce baby zhrabli tym padom iba jeden honorar, no aspon nemusi byt ta Majka, ktoru vyhodili ako prvu smutna

Maoam

vikendovy program: caka ma dvestostranovy spis

ano Kabel, viem, co si teraz myslis, prva myslienka rano, ktora mi napadla bola KABEL, ako na do mnou stoji a opakuje mi nahlas do ucha: 'Maoam, ides totalne na dlh, ides na dlh, ides na dddddddddddddddddddddddddddlllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhh'.

;DDDDDDDDD

ty kokos, hned ma prebralo, jak na povel

Maoam

baby, coooooo, Juraja zrusili? No ja som ho beztak pozerala najmä kvoli jeho hlasisku :D.
to je skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Inak sa mi uz tak nepacil a hlavne som si vsimla, ze ma velmi okresanu slovnu zasobu (to neberte ako vysmech, viem, ze robi v hore cely zivot), on moze byt celkom OK, ale urcite by sme sa k sebe nehodili. Lebo on chce typ 'superkocka v minisukni a kozy ven a v stekloch a stojaca v kuchynskej zastere pri jeho sporaku, aby mu vyprazala rezne, robila mastny zemiakovy salat a Co. v Dolnej Lehote, kde ma prac. dobu od 5 do 21h.

No a teraz si predstavte MNA v tejto ulohe.

Doma ma este svokrusu a zahradu k tomu.

No ja som priam 'idealny typus' na toto, fakt.......:DDDDDDDDDDDDDDDD

Ale mam napad, mohol by robit DABING, to by som si vypocula, najskor ale asi nejakych kriminalnikov alebo policajneho komisara.