Maoam - adventne okienko

Maoam

'Zuza s muskatmi' ;DD
inak ten Juro sa vzdy oblizuje za kozatymi kockami, tak nech sa nerobi, ze vezme hocijaku 'jednoduchu a dobru'

este v Mama, ozen ma, kde hrala sialena Lubka s mucnym tancom, ta druha, Stanka (Pocahontas odniekial od Ziliny, tak ta na kameru povedala, ze jej nieco nesedi, ze Juro jednoznacne daco dolezite taji :DDDDD) a po tej siel ako pes po udenom

Maoam

on sa tvari, ze ma mierne naroky, ale mne tam v kontexte nieco nesedi, zle nevyzera, zabezpeceny je, ale 'kazda ho klamala a podvadzala'

mne z toho logicky vychadza, ze: bud on zatajuje iste skutocnosti a sam ma za usami (iste vlastnosti, moduly spravania atd.) ALEBO ma naroky ine, ake udava

a este moze byt problemom svokrusa v dome

a nejak vkuse prilis mele o 'majetku', vsak baba aku hlada, ktoru to nezaujima, na to hladiet moc nebude, tak co to vkuse vytahuje? :DDD

hlas ma pekny, ale nejako sa mi uz nepaci

no a v Dolnej Lehote skapal pes

flegma

dik Maoam za vysvetlenie, lebo presne, ja si pod jednoduchou tiez predstavovala nieco proste, nieco ako zuza s muskatmi :D

Maoam

dodatok - podla mna on ma zafixovane, ze vsetky ho chcu preto, ze ma dom, firmu a prachy, akoby bol jediny na SVK s takym statusom alebo co, mozno je v Dolnej Lehote jednym z mala, ale uz je s tym mierne trapny

bola by pecka, keby prisla baba, ktora by chytila do ruk motorovu pilu, bola totalne prakticka, este k tomu kocka a nebola od neho fin. zavisla :DDDDDDD to by asi neuniesol