caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kabel, vramci mojho biologickeho experimentu som zazila vsetky fazy od mole skrz nalozenia vajicok a budovanie sieti a vyliahnutie lariev, ich prehryznutie sackom a rozsirenie na dalsie sacky a ine potraviny, az po ten otrasny zapach (tusim z tych sietovinovin), larvy kadeteda rozlezene, mrtve mole, zive mole, rozne farby lariev a ich rast az do konecnej formy mole :D, ktora zasa nalozila stovky vajicok
inak som bola prekvapena tym, CO vsetko zeru
ale müsli (a ked je este aj miesane) patri medzi ich mimoriadne oblubene potraviny
v zufalstve pri nedostatku potravin sa vsak dokazu vrhnut aj na ine potraviny, ked dojde jedalny listok, ktory uprednostnuju
flegma, jasne, torta :-D isto to kupila, ked zase nejaky "sukromny podnikatel z polska predava na namesti pred obecnym uradom svoje produkty"...
si ich mala podrvit, zaliat smotanou a vratit svokre ze aha, torta
no tak ak to nezrali mole, tak tam asi bolo nieco ine namiesto muky
sice mole idu aj na kakao+cukor, ale primarne na mucnu zlozku danej potraviny, to sa mi zda podozrive.....
baby, 5 ROKOV som ich mala v spajzi a nemenili vzhlad ani nic, mole donesene v ovsenych vlockach z obchodu nam vtedy napadli KOMPLETNE vsetko vratane susenych hribov, ale polskym keksom sa vyhli sirokym oblukom
Maoam, aspon sa pochval, co dobreho si si za tie velke prachy objednala :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
flegma, ja som dostala polske keksy od svokry a ani mole ich nezrali
no inac fakt, oni pouzivaju vselico na prilepsenie
ja by som sa bala jest polske keksEEEEEE, ze to nebude z muky, ale ktovie z coho