caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a ja som zas mimo
mole mame vsetci a vzdy sa vratia
maoam, zapal nema 100%, hygiena dobra, ide evidentne o zapach mocu (zvyrazneny, ked je hustejsi, s prijmom tekutin sa zmiernuje)
nebude v tom asi nic chorobne, ale ako hadanka ma to drazdi, no :-D
mna v lete otravovali musky, ja ze vinne, z ovocia alebo co a nakoniec som zistila, ze pochadzali z kvetinaca, v ktorom bol tusim petrzlen ci pazitka, uz neviem, som to cele vysmarila hned do kompostu vonku
cervotoc chlebovy? nevidela som
kabel, fuj, to mate od susedov, to co su za ludia, to ked nevykynozis, to sa ti rozlezie uplne vsade! rozumej to bude mat asi zvysok vchodu
maly hnedy chrobacik, vyzera ako lietajuca rasca a ked ho primacknes, urobi hlasne puk :D
kabel, rozmyslam nad tym (v zahlavi), ono protein v moci nebyva iba vtedy, ked je problem v oblickach, casto je to aj vtedy, ked je zapal v nizsich moc. cestach, nema zapal v mechuri, prostate, uretre a Co?, to ma napadlo ako prve a druhe - metabolit kvoli liekom, ktore berie, ale to by bola skor otazka na farmaceuta uz potom, ak by sa vylucila mozna pricina z dolnych moc. ciest + prostaty a dufam, ze si umyva predkozku
take nieco ani nepoznam
ja mole nemavam, za to cervotoc chlebovy ma riadne otravuje
maoam, nenapadlo ta nic v suvislosti s tym zapachom?
ja s molami bojujem roky, lebo asi nam vzdy prelezu od susedov..niekedy ma chyta zufalstvo z toho. No a nasla som ich uz aj v koreninach a cokoladu zeru uplne bezne