Maoam - adventne okienko

kabel

maoam, mojitko vzdy pripravuje moj osobny barman plysacik, takze presne neviem, ale zistim ti recept :-D
v kazdom pripade mame nasadenu matu v kvetinaci, ktora pochadza zo svokrinej zahrady
flegma, plysacik skoro umrel od rehotu, ked zbadal stromcek, no a sipka den po tom ho dorazila tak, ze chvilu bol nepouzitelny

Maoam

kabel: :DDDD ze kristal ulozeny a buchle naspät :DD

no tak ste svokrusku zvladli a hrdo si odniesla tucny album :DDDDD

ja som si vcera tiez musela daco slahnut na nervy :D ale nebolo to Mojitko, P.s. ako si ho doma robis???? napis mi recept, dikes

inak vcera som zjedla cely citron, len tak, rozkrajany na kusy, asi mi drbe ale super mi padol

Maoam

kabel, to mi fakt nemas co zavidiet, vsetci naokolo vychrapuju cez sviatky 12-14h, vylihuju, zeru a ja? ty kks, ale noci su dlhe, to ti poviem....fuuuuu

no nic, aspon mam cas na premyslanie

inak prve dni som z neho mala silne palenie zahy, to uz preslo, len ta nespavost ostala :-(, inak ho znasam zatial dobre, len mne vsetko udiera na CNS doslaka

ale z tych vsetkych vedl. ucinkov som este obisla zatial asi ako-tak, hoci som trafila presne ten, ktory je uvedeny ako extremne zriedkavy hahaha, no co, typicky epileptik

pisem tu skoro sama so sebou, Flegma asi chodi po navstevach, Xxy sa pre zmenu neozvala uz vobec, ale aspon ty obcas zajdes kuknut tetu Maoam :D

kabel

baby, svokra sa bali, plysacik ju odvezie domov, lebo musi obriadit tie tri kurky, co ma, zatial sa starala zuza...
album napchaty fotkami ju nevycerpal, len plysacik vyzera taky mierne vycucnuty :-D
ked sa vrati, caka ho vysavaci zvon s maslou, stromcek a zajtra premena na sipku.
ak po tomto nepookreje, tak uz len farmaka :-DDDDDDDD