caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
caf
mozes to mat aj z kombinacie vfend plus drinky
vydrz na povodnej davke
antialergikum (cetirizin) nefunguje, cortizon mierne zabral, ale mala som tusim len 10mg
kabel, dochtora nezozeniem, lebo je na dovolenke do polky januara, ma zmysel ist s davkou na polovicu? 2x100mg? alebo ostat pri 2x200mg + cortizon? (zasa kontraproduktivny pri kruseike, ide mi o davku, kolko mg cortizonu/d, smiem, aby ta vyrazka bola v sachu, mam ju na bruchu, chrbte, ramenach, stehnach.
cauko Kabel, vyhadzala som sa po celom tele, museli mi nasadit cortizon...ten Vfend je svina
bry vecer
Kocky moje, prajem vam vsetkym vospolok stastny rok 2014, nech ste zdrave, stastne, nech sa vam dari, nech ste milovane, krasne, vesele, uspesne :-).
Konecne skoncil ten humbuk tu....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vcera som este upratovala, aby som hned 1.1. nemusela nabehnut ako upratovacka...a taka som tomu teraz rada :D.
Kabel - tak ja som si na moje pomery riadne slahla, ale ine ako ty :D, ale neuskodilo, raz v roku si to aj Maoam moze dovolit :DDD.
Len Plysacik nebol (teda dvojicka) :DDDDDD.
baby, zelam veseleho Silvestra a moc sa neozerte...ja si dam po veceri za vedro mojitka a plysacika a novy rok moze prist :-D
flegma: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vcera som citala, ze po 35tke uz budem patrit do 'stareho zeleza' a budem v 'zrelom veku' :DDDDDDDDDDDDD
a co si dostala, aku znacku, napis (aj do mailu, ak nechces tu) :DDD
a riadne sa kremuj, aby si sa vyzehlila v ksichte :DDDDDDDDDD
kabel - som vedela, ze to bude mat uspech :D
ja dostala to, co som si sama kupila :D plus plno kozmetiky, asi mi tym chcu naznacit, ze je nacase to zacat aj pouzivat
kabel, co si dostala pod stromcek? :D
a hlavne ma zaujima darcek od svokrusky :D