Maoam - adventne okienko

Maoam

kabel, dochtora nezozeniem, lebo je na dovolenke do polky januara, ma zmysel ist s davkou na polovicu? 2x100mg? alebo ostat pri 2x200mg + cortizon? (zasa kontraproduktivny pri kruseike, ide mi o davku, kolko mg cortizonu/d, smiem, aby ta vyrazka bola v sachu, mam ju na bruchu, chrbte, ramenach, stehnach.

Maoam

Kocky moje, prajem vam vsetkym vospolok stastny rok 2014, nech ste zdrave, stastne, nech sa vam dari, nech ste milovane, krasne, vesele, uspesne :-).

Konecne skoncil ten humbuk tu....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vcera som este upratovala, aby som hned 1.1. nemusela nabehnut ako upratovacka...a taka som tomu teraz rada :D.

Kabel - tak ja som si na moje pomery riadne slahla, ale ine ako ty :D, ale neuskodilo, raz v roku si to aj Maoam moze dovolit :DDD.

Len Plysacik nebol (teda dvojicka) :DDDDDD.

kabel

baby, zelam veseleho Silvestra a moc sa neozerte...ja si dam po veceri za vedro mojitka a plysacika a novy rok moze prist :-D

Maoam

flegma: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vcera som citala, ze po 35tke uz budem patrit do 'stareho zeleza' a budem v 'zrelom veku' :DDDDDDDDDDDDD

a co si dostala, aku znacku, napis (aj do mailu, ak nechces tu) :DDD

a riadne sa kremuj, aby si sa vyzehlila v ksichte :DDDDDDDDDD

flegma

kabel - som vedela, ze to bude mat uspech :D
ja dostala to, co som si sama kupila :D plus plno kozmetiky, asi mi tym chcu naznacit, ze je nacase to zacat aj pouzivat