caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ale dobre si rozumiem aj s mojim alergologom, ten mal ako dieta meningitis a odvtedy je takmer genialny a hyperaktivny
ten ma taku rychlu schopnost obsiahnut informacie a situaciu, ze mu nestiha nikto :DD a okrem toho este stiha poletovat od dveri k dveram a je vysoky a tenky ako sparatko :DDDDDD
a este sa rehoce a popri vsetkom stiha rozpravat vtipy, kym sestricky upachtene utekaju za nim a nestacia
jedna zacala prof. behat, aby mu stihala :DDDD a dalsia jazdi odvtedy na koni (pocas volnych chvil)
raz som sa ho opytala, ze na com fici, lebo ma vzdy take iskierky v ociach a mierne diabolsky usmev.....radsej nechcem vediet...
Flegma,ale k tebe by sa fakt hodil
a ma socialneho ducha, jednej babke-Ruske urobil chrup zadara, lebo ma minimalny dochodok a bolo mu jej luto
baby, xxy by povedala, ze sme perverzacky, ze 10r. vekovy rozdiel, na to je ona obzvlast citliva :D
ale 10-13r. by som osobne zniesla, ak by bol zachovaly k svetu :D
no zubar je fesak sportovec, ale nefici na jablkovych kurach, praveze si rad da aj vinko a Co. :D, v robote ma aj whisky (ked ma pridrbanych pacientov, aby to nejako vydrzal)
ale este nemci mohli na niecom ficat a nori by sa posunuli :)
no to hej
ale svendsenovi nezavidim, asi sa mu bude par dni blbo spat
no :-D, len kukal, ako sa mu vzdaluje
jj, nemec sa nevedel spamatat :D
heh, aleze mu dal